Setari Cookie-uri

Vrei un machiaj special pentru ochi? Atunci incearca acest truc

Este unul dintre cele mai frumoase speciale modele de machiaj pentru ochi. Iata cum se realizeaza.

Sezonul rece este cea mai buna perioada pentru a incerca machiaje sofisticate, in nuante puternice. In clipul de mai jos ne este prezentat unul dintre cele mai frumoase modele de machiaj smokey eyes pentru ocazii speciale.

Tanara Melissa realizeaza acest machiaj pas cu pas astfel incat sa il putem pune si noi in practica pentru un eveniment elegant. Desi dureaza un pic mai mult, merita pe deplin efortul si timpul petrecut in fata oglinzii.

Sfat: Inainte de aplicarea fardurilor de ochi, trebuie sa folosim un primer de calitate. Dupa aplicare, asteptam cateva minute pentru a se usca (acest truc ajuta ca aplicarea produselor sa fie mai usoara si ca machiajul sa reziste mult mai mult).

In cazul in care acesta este un machiaj mult prea excentric pentru noi datorita nuantelor de fard folosite, putem folosi alte culori (ca exemplu - cele pamantii sau nuantele de gri pentru un smokey eyes clasic).

Citește și:

De asemenea, machiajul buzelor trebuie sa fie unul cat mai natural, asadar este recomandat sa folosim un ruj sau un gloss intr-o nuanta cat mai apropiata de culoarea naturala a buzelor.

sursa foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.