Setari Cookie-uri

Dragostea tine de astre? Ce zodii au cele mai lungi relatii

Daca te intrebi ce zodii au cele mai lungi relatii, afla ca unele dintre ele isi doresc o familie, in timp ce altele nu se grabesc sa-si faca o relatie.

Cand vine vorba despre dragoste si relatii, unele zodii sunt mai implicate in viata sentimentala decat altele, iar acest lucru, uneori, poate fi pus pe seama astrelor, scrie spiritnow.com. Daca te intrebi ce zodii au cele mai lungi relatii, poti sa afli acest raspuns in materialul de mai jos.

Atunci cand vine vorba despre ce zodii au cele mai lungi relatii, specialistii in astrologie sunt de parere ca Gemenii, Varsatorii sau Balantele trec foarte usor de la o relatie la alta, in timp ce alte zodii se implica in relatii serioase si se gandesc chiar la casatorie. Despre Raci se spune ca sunt familisti, despre Tauri ca iubesc cu patima si ca se ataseaza foarte repede de cineva, iar despre alte zodii, cum ar fi Capricorn sau Leu, ca isi doresc relatii stabile, desi se implica greu emotional.

Ce zodii au cele mai lungi relatii

Berbec

Persoanele nascute in zodia Berbec au tendinta sa se indragosteasca destul de repede si se grabesc sa se implice intr-o relatie.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: NicoElNino, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.