Setari Cookie-uri

El este CEL MAI FRUMOS BARBAT din lume!

Faceti cunostinta cu cel mai frumos barbat din lume.

Castigatorul din acest an al celebrului concurs Mister World este Rohit Khandelwal. El este originar din India si este primul reprezentant al acestei tari care castiga minunatul titlu.

Rohit are 27 de ani, iar contul lui de Instagram are peste 270.000 de followers, numarul crescand cu fiecare minut. Tanarul marturiseste ca viseaza de mult timp sa castige acest concurs; sansa lui a venit anul trecut, cand a castigat titlul de Mister India.

In competitia din acest an, India a impartit podiumul cu Puerto Rico si Mexic. Fernando Alvarez, 21 de ani, din Puerto Rico a devenit al doilea cel mai dorit barbat din lume, in timp ce Aldo Esparza Ramirez (26 de ani) a castigat locul al treilea.

In urma cu doar cativa ani, Rohit era departe de a fi un barbat fatal. El avea o viata obisnuita si lucra ca asistent de suport tehnic la o companie in IT. Cu toate acestea, determinarea, dorinta de auto-imbunatatire si exercitiile fizice l-au ajutat sa se transforme in personificarea frumusetii masculine.

Citește și:

Tanarul cucereste lumea internationala a modellingului, dorindu-si o cariera de succes in teatru si film, aparand in seriale TV si reclame.

sursa imagini interior si prima pagina: rohit_khandelwal77, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.