Setari Cookie-uri

Oamenii inteligenti se indragostesc mai greu din aceste 4 motive

Acum sunt pregatita sa imi intalnesc sufletul pereche :)

Dragostea nu este intotdeauna usor de inteles, chiar si atunci cand este vorba despre propriile sentimente. Recent am citit un studiu realizat de oamenii de stiinta, care m-a facut sa vad lucrurile obisnuite dintr-o alta perspectiva.

De ce oamenii inteligenti considera ca este mai greu sa isi gaseasca sufletul pereche?

1. Ei analizeaza sentimentele.

Si nu doar sentimentele lor, ci si pe cele ale celorlalte persoane. Oamenii inteligenti sunt incredibili cand vine vorba de colectarea de informatii si formularea unor concluzii - acest lucru prezinta in acelasi timp un avantaj si un dezavantaj deoarece acestia sunt mai predispusi sa plece dintr-o relatie la primul semn al unei probleme.

Neintelegeri? Discutii interminabile? Certuri? Conflicte... Din pacate, nu suntem facuti unul pentru celalalt. PA!

2. Au nevoie de suficient timp pentru a isi deschide sufletul catre o alta persoana.

Citește și:

Creierul nu se opreste niciodata din lucru si niciodata nu inceteaza sa descopere o multitudine de detalii si motive pentru care ceva poate merge stramb. Ca rezultat, oamenii inteligenti considera ca este dificil sa isi deschida sufletul in fata altor persoane: ei stiu si inteleg ca orice relatie este un risc. De aceea, sunt mai reci si mai detasati.

3. Ei nu uita de experientele anterioare

Aceasta este o alta capcana pentru oamenii inteligenti. Momentele si lucrurile care au ruinat relatiile anterioare nu vor intra in urmatoarele relatii, insa nici nu vor fi uitate. Asta inseamna ca persoanele inteligente isi vor aminte cu amanunte durerea prin care au trecut si, inconstient, isi vor proiecta experienta nefericita in relatia pe care o au in prezent.

4. A fi singur este o alegere constienta luata de ei

Acesta este un fapt. Oamenii inteligenti vad clar ca este mai bine si mai confortabil sa fie singuri decat alaturi de o persoana cu care nu sunt compatibili. Aceasta este decizia lor constienta si bine gandita. De cele mai multe ori aceste persoane sunt singure nu din cauza circumstantelor, ci pentru ca asa vor sa fie si se simt minunat cu aceasta alegere.

Citește și:

inspiratie material: iheartintelligence.com

foto prima pagina: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.