Setari Cookie-uri

Diferenta dintre iubire si atasament. Exista? Exista!

Este greu sa iti dai seama care este diferenta dintre iubire si atasament, dar specialistii te ajuta sa faci diferenta intre aceste doua sentimente. 

Iubire sau atasament? Sunt doua sentimente puternice, dar foarte diferite. Cu siguranta cunosti persoane care trec de la o relatie la alta, dar de fiecare data sustin ca sunt complet indragostite. Diferenta dintre iubire si atasament poate fi strans legata de frica de a nu fi singura. In acest fel s-ar putea explica mai usor de ce unele femei reusesc sa se implice foarte repede intr-o relatie.

Frica de singuratate se poate descrie printr-un atasament puternic fata de sexul opus? Tot ce este posibil, potrivit elitedaily.com. Foarte multi specialisti sunt de parere ca femeile care au fost singure foarte mult timp ajung sa se ataseze mai repede de barbatii noi din viata lor, iar de foarte multe ori ele ajung sa confunde atasamentul cu iubirea. Diferenta dintre iubire si atasament este ca primul sentiment duce la relatii de lunga durata, in timp ce al doilea sentiment duce la relatii pasagere, care te consuma foarte mult.

Citește și:

Diferenta dintre iubire si atasament

Se intampla ca foarte multe relatii sa se destrame dupa doar cateva luni, chiar daca partenerii si-au spus ca se iubesc. Acest lucru se intampla din cauza ca este vorba despre atasament, nu despre iubire. Este important sa inveti sa faci diferenta intre iubire si atasament.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: solominviktor, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.