Setari Cookie-uri

10 Sfaturi fantastice de machiaj pe care orice femeie ar trebui sa le stie

Pregateste-te sa cuceresti lumea!

Cu toate stim ca machiajul poate face adevarate minuni; exista cateva trucuri care reusesc sa faca o diferenta incredibila si pe care ar trebui sa le stie fiecare femeie.

Cei de la BrightSide au reusit sa adune 10 cele mai bune trucuri de machiaj care sa te faca sa arati precum o adevarata printesa:

1. Alege un machiaj cu eyeliner

Definirea ochilor cu linii elegante, foarte bine trasate de-a lungul pleoapei superioare poate face o mare diferenta in modul in care arati. Tusul negru ramane preferatul nostru insa ai unda verde si la culorile indraznete.

foto: beautyisboring_, Instagram

2. Ten luminos

Pentru un ten luminos, foloseste o pudra bronzanta pe intreaga fata (si pe gat) si un iluminator pe zona pometilor, varful nasului si barbie.

foto: aniamilczarczyk, Instagram

3. Un blush delicat

Intotdeauna aplica un fard de obraz, accentuand trasaturile fetei, insa incearca sa nu abuzezi de acest produs. Zambeste in oglinda si, cu o pensula cu peri subtiri si pufosi, aplica putin fard roz pe zona pometilor.

Citește și:

foto: bobbibrown, Instagram

4. Alege un ruj rosu

Psihologiii sunt de parere ca majoritatea oamenilor asociaza subconstient culoarea rosie cu frumusetea si atractia sexuala. Femeile care poarta ruj rosu primesc mai multa atentie decat cele care aleg o nuanta de ruj obisnuita. Insa aminteste-ti de un singur lucru: daca optezi pentru un machiaj intens in zona buzelor, pentru ochi foloseste farduri in nuante cat mai naturale.

foto: beautyisboring_, Instagram

5. Fard de ochi sidefat

Pentru acest sezon makeup artistii recomanda nuantele pamantii, usor sidefate. Maro, piersica, bej sau chiar gri sunt cele mai bune alegeri cand vine vorba de un machiaj de zi minunat.

foto: aniamilczarczyk, Instagram

6. Sprancenele ingrijite sunt un must have

Sprancenele sunt "rama fetei", de aceea este foarte important sa ai grija de ele, sa le ingrijesti si sa le pensezi cand este nevoie. De asemenea, in ceea ce priveste machiajul, este recomandat sa optezi intotdeauna pentru un aspect cat mai natural (nu exagera cu fardul de sprancene sau cu creionul).

Citește și:

foto: beautyisboring_, Instagram

7. Nu acoperi tot

Da, aplicarea unui strat gros de fond de ten (sau chiar a mai multor straturi) poate ascunde imperfectiunile foarte bine. Din pacate, insa, acest truct poate oferi un aspect prea incarcat. Alege un fond de ten cu o textura lejera (cum ar fi BB sau CC cream).

foto: bobbibrown, Instagram

8. Smokey eyes perfect

Machiajul smokey eyes este si va ramane preferatul nostru. Insa mare atentie la fardurile folosite - cu doar cateva greseli micute poti ajunge sa arati precum un ursulet panda.

foto: camilacoelho via bobbibrown, Instagram

9. Rujul roz este minunat

Se poarta rujul roz (candy) - cremos si delicat sau mat, important este sa exfoliezi foarte bine buzele inainte de aplicarea produselor de machiaj.

foto: korabkova, Shutterstock

10. Opteaza pentru un look natural

Machiajul natural este intotdeauna la moda. Asadar, atunci cand aplici machiajul, asigura-te ca nu folosesti prea multe produse cosmetice.

Citește și:

foto: beautyisboring_, Instagram

foto prima pagina: Oleg Gekman, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.