Setari Cookie-uri

Alege un barbat pe care sa nu fie nevoie sa il impresionezi

Un mesaj care ar trebui sa ajunga la urechea fiecarei femei.

Draga femeie,

Alege un barbat cu care sa te distrezi. Un barbat care iti accepta defectele, care rade la glumele tale si care nu iti cere sa te porti intr-un anumit fel.

Alege un barbat care este impresionat de originalitate, de autenticitate si de cat de reala esti.

Alege un barbat cu care poti fi foarte sincera. Un barbat in care poti avea incredere cu toate secretele tale si in fata caruia sa te simti confortabil pentru a ii spune toate povestile si gandurile tale. Alege un barbat care sa te asculte si care sa incerce sa te inteleaga, un barbat care nu te judeca si care stie ca esti om, ca inainte de el ai avut un trecut.

Alege un barbat care este dispus sa isi impartaseasca secretele cu tine.

Alege un barbat care te apreciaza, te respecta si are incredere in tine. Alege un barbat care te sprijina in alegerile tale si iti ofera libertatea de care ai nevoie. Alege un barbat care crede ca esti sexy chiar si atunci cand esti obosita, racita sau nemachiata.

Citește și:

Si... in final... alege un barbat langa care sa nu simti ca esti in competitie. Un barbat care sa iti accepte defectele, care iti demonstreaza in fiecare zi ca esti aleasa inimii lui. Alege un barbat langa care vrei sa te trezesti in fiecare dimineata si pe care il vrei ca tata pentru copiii tai.

foto interior si prima pagina: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.