Setari Cookie-uri

De ce sa merg in club cand pot sa stau acasa linistita?

Sa stau langa alti oameni precum sardinele, in timp ce abia pot sa respir si sa ma misc... Asta inseamna distractie? Oamenii chiar se bucura la asa ceva?

Viata de noapte nu mai este la fel ca atunci cand aveam 18 ani. Bineinteles ca ies in oras, ca merg sa ma intalnesc cu prietenii mei, ca luam cina la restaurant sau bem un ceai la o terasa... dar nu as mai intra niciodata intr-un club. Si sa va spun si de ce.

1. Este prea tarziu pentru mine

Sa pierd noptile intr-un loc in care trebuie sa tipi ca sa te auzi? Sa stau sa beau pana nu mai stiu de mine? Oricum, nimic bun nu se intampla dupa miezul noptii, nu? In plus... a doua zi te simti groaznic si regreti tot ce ai facut.

2. Este scump

In dimineata urmatoare iti este frica sa faci un calcul pentru a afla cat ai consumat. Iti consumi toti banii pentru niste bauturi de la care mai apoi nu te doare doar capul... ci si stomacul.

3. Multimea... oh, multimea.

Nu mi se mai pare distractiv sa stau strivita de oameni de parca am fi niste sardine intr-o cutie de conserve. Cum poti sa te bucuri la asa ceva?

Citește și:

4. Muzica este prea tare

Cum vorbesti cu cineva? Tipand? Muzica este atat de tare incat simti ca iti vibreaza pana si stomacul. Iar a doua zi te trezesti cu o durere de cap ingrozitoare si cu un tiuit al urechilor de nu stii ce sa mai faci ca sa iti treaca.

5. Cum adica sa stau mai mult de cinci minute in picioare?

...cand tot ce imi doresc dupa o zi plina la locul de munca este sa ajung acasa, sa ma intind pe canapea si sa iau in brate o carte faina care sa ma relaxeze.

6. Vrei doar sa mergi in locuri unde poti sa mananci

A trecut vremea cand puteai sa stai o noapte intreaga doar pe alcool. Acum simti nevoia sa mananci (cu ambele maini).

7. Nu imi mai pasa ce fac ceilalti

Si ce daca prietenii mei sunt in club si "se distreaza"? Pentru mine aceasta varianta de distractie este prea obositoare.

8. Mahmureala... ai da orice ca sa nu mai treci prin asa ceva.

Citește și:

9. Sunt absolut ingrozita cand intru in baile murdare.

foto prima pagina: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.