Setari Cookie-uri

Motive pentru care ar trebui sa iesi la intalnire cu o persoana de moda veche

O persoana de moda veche intelege in profunzime ce se intampla in jurul sau si nu are o inclinatie catre superficialitate.

Te plangi adesea ca nu reusesti sa gasesti barbatul potrivit pentru tine si iti este greu sa tii pasul cu tot ce se intampla in ziua de azi? Sa te intalnesti cu o persoana de moda veche poate fi cel mai bun lucru pentru tine, scrie elitedaily.com.

O persoana de moda veche nu este o persoana neadaptata, care traieste in trecut sau care nu se poate descurca in viata. Din contra, este o persoana care intelege in profunzime ce se intampla in jurul sau si nu are o inclinatie catre superficialitate. O relatie cu o astfel de persoana te poate ajuta sa descoperi lucruri frumoase despre tine, sa evoluezi, sa inveti sa vorbesti deschis despre sentimentele tale si sa renunti la toate gesturile de fatada.

Sa te intalnesti cu o persoana de moda veche nu inseamna ca trebuie sa renunti la stilul de viata pe care il ai si nici sa te izolezi de prieteni. Inseamna sa inveti sa accepti ca este normal sa ai momente de nostalgie sau perioade de singuratate. Vei descoperi ca dragostea este un sentiment frumos si iti vei dori sa petreci mai mult timp in compania acelei persoane.

Citește și:

Motive pentru care ar trebui sa te intalnesti cu o persoana de moda veche

1. Iti va face placere sa stai mai mult acasa

O persoana de moda veche se bucura de momentele de intimitate, asa ca vei avea parte de experiente foarte frumoase.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Lucky Business, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.