Setari Cookie-uri

Gesturile unui barbat indragostit: descifreaza-le!

Ai iesit deja la cateva intalniri cu el, dar nu iti dai seama daca te place? Iata care sunt gesturile unui barbat indragostit!

Un barbat care isi doreste sa-si petreaca toata viata alaturi de tine iti da indicii care nu te insala. Chiar daca ti se pare dificil sa-l descifrezi, iata cateva lucruri despre gesturile unui barbat indragostit si cum poti invata sa le descifrezi!

Este important sa stii ca oamenii comunica non-verbal in proportie de 70%, iar aceasta are loc la nivelul subconstientului. Parca acum te gandesti de doua ori mai bine inainte sa tragi concluzii pripite, nu? Un barbat indragostit isi va arata intotdeauna afectiunea, dar va gasi niste metode care nu dau prea mult de inteles. Daca ajungi sa cunosti gesturile unui barbat indragostit, atunci iti va fi mult mai simplu sa iti dai seama daca iubitul tau te iubeste sau nu.

Gesturile unui barbat indragostit – descifreaza-le!

Gesturile unui barbat indragostit sunt strans legate de natura sa instinctiva si sexuala. Un barbat indragostit isi va dori sa arate bine in fata sexului frumos, se va stradui sa faca o impresie buna si isi va scoate in evidenta calitatile.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Kitja Kitja, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.