Setari Cookie-uri

Pentru femeile care au oferit tot ce au putut... voi meritati sa fiti fericite!

Nu esti fericita cand iubesti. Esti pe deplin fericita cand iubesti si esti iubita.

Ai oferit tot ce ai putut... i-ai oferit inima ta pe o tava. Fericirea ta inseamna un singur lucru pentru tine si anume sa il vezi pe el fericit. Ai incercat sa ii oferi totul pentru ca ai crezut ca el este alesul. Chiar daca au existat mai multe semne care iti spuneau sa deschizi ochii, ai incercat sa nu crezi.. si ai mers in continuare pe acest drum.

Te-ai convins ca asa este dragostea. "Il iubesc neconditionat, prin urmare trebuie sa accept toate defectele lui.". Defecte pe care nu le puteai tolera daca nu era vorba despre el. Ai incercat sa oferi totul tau pentru a fi acea femeie perfecta pentru el... pretinzand ca esti o persoana ce nu esti de fapt, doar ca sa il faci sa ramana. Iti repetai intr-una "Il iubesc. Si asta inseamna dragostea adevarata."

Cand lucrurile mergeau frumos pentru voi, erai fericita pentru ca ai incercat tot ce ai putut. Ca efortul tau in sfarsit incepe sa dea roade. Erai fericita pentru ca si el era fericit... si vedeai un viitor alaturi de el.

Citește și:

Insa intr-o zi el ti-a spus ca vrea sa se desparta de tine cu un simplu motiv: "Imi pare rau. Nu te mai iubesc. Nu esti tu cea care a gresit. Eu sunt de vina." - ti-a spus el. Nu conteaza de cate ori l-ai rugat sa iti mai dea o sansa pentru ca poti fi si mai buna pentru el... iar raspunsul a fost tot NU.

Ai fost lasata singura cu gandul ca nu ai oferit ce aveai mai bun. Daca te-ai fi straduit mai mult, poate ca ar fi ramas. Si poate ca s-ar fi indragostit de tine. Poate ca inca ar fi langa tine.

Acest mesaj este pentru toate femeile care au oferit tot ce au putut (si mult mai mult)... este timpul sa va opriti! Voi ati oferit tot ce ati putut, insa ei nu.

Le-ati acceptat toate defetele, insa ei nu au trecut peste defectele voastre. I-ati iubit neconditionat, insa ei nu v-au iubit.

O relatie nu functioneaza daca doar o singura persoana incearca. Voi ati incercat, ei nu.

Citește și:

Asa ca ar trebui sa va opriti din plans si sa fiti fericite. Meritati toata fericirea din lume. Meritati sa fiti iubite de un barbat care ofera tot ce poate, care vrea sa te vada fericita. Meritati sa fiti intr-o relatie si sa fiti fericite.

Asadar, dragi femei... stergeti-va lacrimile si mergeti in cautarea fericirii adevarate.

foto interior si prima pagina: chainarong06, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.