Setari Cookie-uri

Gaseste pe cineva care te trateaza ca dracu! (Nu ma judeca si citeste in continuare)

Stai, nu ma judeca. Citeste in continuare pentru a intelege ce vreau sa spun.

Ar trebui sa gasesti un barbat care te trateaza ca dracu. Vorbesc serios!

Toate aceste articole pe care le-ai citit despre "dragostea pe care o meriti" si despre gasirea unui barbat care sa te iubeasca asa cum il iubesti si tu... uita de ele! Uita de visurile tale si gaseste pe cineva care nu te respecta.

Da... inca vorbesc serios.

Ar trebui sa gasesti un barbat care te trateaza teribil. Un barbat care te trateaza intr-un mod care ii face pe toti prietenii tai sa se intrebe la ce naiba te gandesti de accepti asa ceva.

Ar trebui sa gasesti un barbat care sa nu iti raspunda nici la apelurile telefonice, nici la mesaje, care sa nu vrea sa isi faca planuri de viitor cu tine si nu are timp sa te bage in seama. Sa gasesti un barbat ale carui sentimente sa le pui la indoiala pentru ca el nu are nici macar doua secunde sa iti spuna.

Ar trebui sa gasesti un barbat care te foloseste si chiar te face sa te simti folosita, care nu stie sa te asculte... caruia nu ii pasa de nevoile tale, de dorintele tale, de ambitiile tale, de gandurile tale. Un barbat care nu te intreaba niciodata despre cum esti, despre familia ta si te dezamageste in mod repetat fara a spune vreodata ca ii pare rau.

Citește și:

Da, ar trebui sa gasesti pe cineva caruia sa nu ii pese de tine.

Si apoi sa iesi la intalnire cu el. Sa te indragostesti. Sa nu iti pese de comportamentul lui. Sa iti ceri scuze in numele lui cand face o greseala. Sa te prefaci ca totul este in regula si chiar sa te convingi ca asa este. Sa te convingi ca vei reusi sa il schimbi, ca esti singura persoana care il intelege. Sa crezi ca daca ramai alaturi de el, el se va schimba si te va iubi si mai mult pentru toate sacrificiile pe care le faci.

Sa il iubesti in ciuda lucrurilor pe care le auzi de la cei din jurul tau, sa il iubesti chiar si atunci cand nu trebuie. Si apoi... sa iti franga inima. Sa te paraseasca. Sa plangi nopti intregi si sa te intrebi ce ai facut gresit. Sa pui la indoiala totul. Sa dai vina pe tine.

Insa apoi...

Apoi te vei ridica. Si vei merge mai departe. Te vei trezi intr-o dimineata si chiar daca amintirile vor fi tot acolo, nu iti vor mai face rau.

Citește și:

Da, ar trebui sa gasesti pe cineva care te trateaza ca dracu... pentru ca atunci cand vei gasi un barbat care te trateaza ca dracu vei realiza cum vrei SA FII TRATATA.

Nu vei mai fi persoana care isi va strange bucatile de inima franta, care va incerca tot timpul sa gaseasca scuze, care va incerca sa faca orice pentru ca lucrurile sa mearga bine (desi nu are nicio sansa).

Nu, atunci vei intelege ca meriti un barbat adevarat. Ca meriti sa fii tratata cu respect, iubita, incurajata, tinuta de mana. Vei deveni o femeie care stie ce vrea, care stie ce merita.

Ar trebui sa gasesti pe cineva care te trateaza ca dracu... pentru ca odata ce faci asta, nu vei mai accepta niciodata mai putin decat meriti.

foto interior si prima pagina: JPagetRFPhotos, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.