Setari Cookie-uri

Un mesaj catre toti cei care mi-au intors spatele: VA MULTUMESC

Acesta este un mesaj pentru toti oamenii care m-au lasat cand aveam nevoie de ei.

Va multumesc pentru ca mi-ati intors spatele, va multumesc pentru ca ati crezut ca niciodata nu voi putea fi suficient de buna si pentru ca m-ati facut sa cred ca nu voi fi niciodata o persoana pe care sa o respectati sau apreciati.

In cazul in care nu existau dezaprobarea si respingerea voastra, nu mi-as fi gasit vocea proprie si nici curajul si puterea de a lupta cu vocile voastre si a de a imi urma calea.

Va multumesc ca mi-ati intors spatele atat de usor, m-ati invatat cum sa lupt pentru mine. Va multumesc pentru ca nu m-ati asteptat si nici nu mi-ati oferit vreo sansa. Va multumesc pentru ca nu ati avut rabdare si ca v-ati gandit ca mai mult de atat nu pot. Va multumesc pentru ca m-ati dat deoparte si chiar m-ati ghidat spre un loc mai bun, indrumandu-ma sa gasesc oameni mai buni care sa creada in mine, care sa ma accepte. Si va multumesc pentru ca mi-ati dat un motiv ca sa ma indepartez si eu de voi - un motiv sa nu mai privesc niciodata inapoi.

Citește și:

Va multumesc pentru ca nu mi-ati simtit lipsa cand am plecat, va multumesc pentru ca nu ati incercat sa ma aduceti inapoi, va multumesc ca mi-ati aratat ca nu insemnam nimic pentru voi. M-ati facut sa va vad cu alti ochi; erati niste mincinosi, niste oameni falsi, nimic la voi nu era adevarat si nu aveam nimic in comun.

Va multumesc pentru toate minciunile pe care mi le-ati spus pentru ca asa am vazut adevarul si va multumesc pentru ca ati plecat pentru ca doar asa m-ati facut sa caut alte inceputuri, sa gasesc noi drumuri si sa renunt la trecutul din care voi ati facut parte.

Va multumesc pentru ca m-ati facut sa cred ca sunt dificil de iubit, va multumesc pentru ca ati ales alte persoane inaintea mea, va multumesc pentru ca m-ati facut sa simt ca nu sunt demna de relatia noastra, ca m-ati invatat sa vad adevarata mea valoare... m-ati invatat sa ma aleg pe mine inaintea voastra si m-ati invatat ca indiferent de cat de greu va fi, eu merit sa fiu iubita. Eu merit sa fiu imbratisata cu toate defectele mele... dar, mai mult decat orice, va multumesc pentru ca mi-ati aratat ca nu va merit.

Citește și:

Va multumesc ca mi-ati intors spatele cand aveam nevoie de voi. Va multumesc ca m-ati lasat la greu cand credeam ca ma veti ajuta sa ma ridic si va multumesc pentru ca ati inchis usa cand am venit si am ciocanit la ea.

M-ati invatat cum sa supravietuiesc, m-ati invatat cum sa depind doar de mine si cum sa gasesc fericirea departe de voi. M-ati facut sa inteleg ca persoana mea nu este definita de modul in care voi ma vedeati sau cum va purtati cu mine. M-ati facut sa inteleg ca pot fi o alta persoana, ca pot avea o alta viata.

Va multumesc pentru ca ati iesit din viata mea, acum stiu ca acest lucru era singura modalitate de a ma regasi. Va multumesc ca mi-ati intors spatele cand nu m-am iubit. In loc sa ma distrug, m-am construit bucatica cu bucatica, in loc sa plang am invatat sa zambesc.

Acum zambesc pentru ca voi ati crezut ca o tragedie va fi sfarsitul meu fericit si ce ati crezut voi a fost de fapt un final transformat intr-un inceput.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Maksim Toome, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.