Setari Cookie-uri

9 Semne ca esti pe cale sa gasesti dragostea pe care o meriti

Ai rabdare. Lucrurile frumoase vin la oamenii care asteapta.

Esti mai aproape decat crezi de iubirea pe care o meriti. Iata cateva semne:

1. Iti stii calea ta. Stii cine esti si unde trebuie sa mergi sau cel putin ai o idee sau o viziune cu privire la cum vrei sa fie viata ta. Viitorul nu te sperie si lucrurile sunt tot mai stabile.

2. Ai invatat sa te iubesti. Aceasta este cea mai importanta regula in a gasi o relatie sanatoasa. Cu cat te iubesti mai mult cu atat mai mult vei atrage oameni care te vor iubi. De asemenea, ai posibilitatea de a lua decizii mai bune si poti gasi pe cineva care sa te respecte si sa te iubeasca asa cum meriti.

3. Nu esti in cautarea unui erou, esti in cautarea unui partener. Acest lucru este foarte important - nu esti in cautarea unei persoane care sa te aduca pe drumul cel bun, care sa te salveze sau care sa te scape de singuratate. Nici vorba. Cauti un barbat care sa te accepte asa cum esti si alaturi de care sa mergi prin viata.

Citește și:

4. Esti pregatita din punct de vedere emotional. Ti-ai vindecat inima franta, ai lasat trecutul in urma, ai trecut peste relatia toxica in care ai fost si ai renuntat in a ii mai face pe cei la care tii sa plateasca pentru greselile altora. Acum stii ca fiecare experienta este diferita si esti dispusa sa iubesti pe cineva asa cum trebuie.

5. Nu iti este teama sa fii vulnerabila. Nu esti speriata de angajamente si nici nu iti este teama sa lasi ca cineva sa intre in viata ta. Esti pregatita sa iti impartasesti sentimentele, sa imbratisezi iubirea si sa primesti dragostea in viata ta.

6. Ai invatat din greselile tale. Da, ai fost mintita de atatea ori inainte, insa acum stii ce vrei, care este drumul pe care trebuie sa mergi. Relatiile tale care au esuat au fost adevarate lectii pentru tine si te-au invatat ce fel de oameni sa eviti.

7. Inca iti urmezi inima, insa nu iti pierzi capul pe acest drum. Ai inteles ca dragostea nu va fi intotdeauna usoara. Stii ca vor exista lupte si situatii dificile, momente cu care trebuie sa te confrunti. Insa mai stii ca nu poti renunta cand lucrurile nu ies asa cum trebuie. Ai mai multa rabdare acum si stii cand (si daca trebuie) sa faci compromisurile necesare.

Citește și:

8. Iti intelegi defectele. Iti cunosti defectele si stii ce trebuie sa schimbi la tine. Stii ca nu esti perfecta si nici nu ascunzi acest lucru. Esti mult mai sincera decat erai inainte pentru ca vrei ca o relatie sa fie construita pe adevar, incredere si maturitate.

9. Nu promiti ce nu poti oferi. Nu induci in eroare oamenii si nici nu le dai sperante false. Nu te fortezi sa fii cu cineva cu care nu vrei sa fii.

foto prima pagina: olakumalo, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.