Setari Cookie-uri

10 Lucruri cruciale pe care le fac pentru a imi vedea sotia fericita

Un barbat adevarat nu inceteaza niciodata sa ii arate unei femei cat de mult inseamna ea pentru el, nici macar atunci cand deja i-a castigat inima.

O casnicie fericita este posibila numai daca sotia este fericita. Troy Stoneking afirma ca dupa 25 de ani de casatorie el a reusit sa inteleaga valoarea lucrurilor mici.

"Eu nu sunt perfect, inca mai fac greseli, insa fac tot posibilul pentru a fi un sot bun." - a declarat Troy informeaza BrightSide.

Troy crede ca sotia lui nu ar trebui sa aiba nici cea mai mica indoiala ca el o iubeste. In cazul in care va doriti si voi acelasi tip de relatie perfecta, noi am gasit 11 reguli simple pe care Troy le impartaseste cu noi.

1. Fac treburi simple prin casa

In aceasta dimineata am golit masina de spalat vase, iar ea a fost atat de draguta cu mine. Sunt zile in care o ajut cu rufele sau fac patul. Treburile simple ma ajuta sa ii arat ca si mie imi pasa de casa noastra.

2. Ma concentrez mai intai pe nevoile ei

O intreb mereu ce vrea sa manance la cina si foarte rar aleg eu ce sa mancam. In toti acesti ani ne-am stabilit un ritm care functioneaza foarte bine pentru ea. Mai intai ea, apoi eu. Nu este vorba ca as fi mai putin important in aceasta relatie, ci doar ii respect nevoile.

Citește și:

3. O ascult

Cand vrea sa vorbeasca cu mine, sa imi impartaseasca gandurile ei, stau si o ascult. Uneori ii pun intrebari pentru a o lasa sa sape si mai adanc in gandurile si emotiile ei. Nu incerc sa rezolv problema, cu exceptia cazului in care imi cere asta. Nu vreau sa fac pe atotstiutorul, uneori ea vrea doar sa fie ascultata. Asa ca ascult.

4. Ma port cu ea frumos

Nu tip niciodata la ea. Ea nu trebuie sa se simta in pericol. O iubesc prea mult, asa ca tot timpul ma port frumos cu ea. Atunci cand nu suntem de acord, nu las ca emotiile mele sa preia controlul asupra vorbelor si actiunilor mele. In schimb, ma gandesc la cat de mult inseamna ea pentru mine si o tratez cu blandete.

5. Folosesc cuvinte frumoase cand vorbesc cu ea

Sotia mea primeste mai multe complimente decat oricine altcineva din viata mea. Incerc sa ma asigur ca in fiecare zi sa auda cat de mult tin la ea; si nu doar cu vorbe, ci si cu actiuni.

Citește și:

6. Imi asum responsabilitati

Anumite lucruri precum aruncarea gunoiului, tunderea gazonului sau anumite reparatii de prin casa sunt responsabilitatea mea. Cand este treaba mea o fac fara nicio problema. Uneori sunt mai lent, insa nu ma las pana cand nu termin tot ce am de facut. Nu vreau sa pun alte sarcini suplimentare in carca ei.

7. Ascult, imi cer scuze si incerc sa ma schimb

Eu alerg foarte mult. Acum alerg fara nicio problema 5 km zilnic. Recent, sotia mea a subliniat ca atunci cand spun "Sunt doar 5 km pe zi" ii pot insulta pe ceilalti in mod neintentionat. M-a ajutat sa imi amintesc ca distanta de 5 km era una foarte mare pentru mine la un moment dat. Acum nu mai folosesc aceste vorbe.

8. Ii cer parerea

Cand am o decizie dificila de luat, inainte o intreb. Este inteligenta si perspicace; sfatul ei este intotdeauna valoros.

Citește și:

9. Ii sustin visele

Cand a fost ziua ei de nastere, i-am facut cadou un bilet la un studio de arta local. Iubeste la nebunie sa picteze, asa ca am incercat sa o sustin cum am putut mai bine. Vreau sa isi urmeze visele.

10. Ii spun ca o iubesc

In fiecare zi, de mai multe ori pe zi, ii spun sotiei mele ca o iubesc. Si o spun de fiecare data din suflet, din toata inima.

foto interior si prima pagina: Oleg Baliuk, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.