Setari Cookie-uri

Secrete de beauty si fashion de la Audrey Hepburn

Una din cele mai admirate actrite de la Hollywood, Audrey Hepburn ne-a lasat drept mostenire mai multe secrete de beauty si fashion cu care a cucerit lumea.

Imaginea veritabila a elegantei si a feminitatii, actrita Audrey Hepburn a scris istorie in Cetatea Filmului cu ochii ei migdalati si surasul cald, dar si cu sarmul ei aparte. Se spune ca actrita care a instaurat un nou tipar al frumusetii intr-o lume care proslavea senzualitatea lui Marilyn Monroe era preocupata de felul in care arata, dar nu incerca sa copieze, ci, dimpotriva, sa se diferentieze de colegele ei celebre de pe platourile de filmare. Iata cateva secrete de beauty si fashion de la Audrey Hepburn!

„Ca sa ai ochi frumosi, priveste binele in ceilalti. Si ca sa ai buze frumoase, rosteste cuvinte frumoase“, spunea Audrey Hepburn cand jurnalistii o intrebau ce secrete de beauty si fashion are. Ritualul ei de infrumusetare, atat de diferit de ce promoveaza celebritatile din zilele noastre, dadea insa roade pentru ca actrita avea mare grija de stilul ei de viata, in sensul ca tinea foarte mult la programul de somn si incerca mereu sa fie optimista, dar si pentru ca iubea oamenii si incerca mereu sa vada binele din ei, scrie goodhousekeeping.com.

Citește și:

Cum isi punea in valoare ochii

Ochii migdalati ai lui Audrey Hepburn raspandeau o stralucire aparte, care ii captiva pe cei din jur. Se spune ca reusea sa obtina acest efect pentru ca avea mereu gene foarte inchise la culoare si bine definite.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Lucian Milasan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.