Setari Cookie-uri

Pregatiti-va servetelele. Acesta este cel mai frumos filmulet de sarbatori

Acesta pare sa fie cel mai emotionant videoclip al anului 2016.

Heathrow este primul aeroport din lume care realizeaza filmulete de Craciun. Pentru acest an compania a realizat un clip extrem de emotionant intitulat: "Intoarcerea acasa - cel mai frumos cadou pentru toata lumea." si prezinta drumul a doi ursuleti de plus batranei.

Batranica Ursulet isi trezeste usor sotul adormit imediat ce pilotul pregateste avionul pentru aterizare. Drumul catre casa este presarat cu numeroase mici obstacole care emotioneaza oamenii pana la lacrimi.

Clipul a fost filmat timp de trei zile. O echipa speciala a incercat sa filmeze in mai multe terminale, pe aerodrom dar si in locatii restrictionate. Spotul, creat de firma franceza Havas, a fost postat pe Youtube si preluat de toate site-urile internationale, in doar cateva zile de la lansarea lui devenind viral.

Pregatiti-va servetelele (este posibil sa curga cateva lacrimi)... Un minut intens, plin de emotie si sensibilitate. Inca o dovada ca sarbatorile nu sunt despre cadouri. Sarbatorile sunt despre iubire si familie.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.