Setari Cookie-uri

11 Schimbari pe care sa le faci in viata ta in 2017

Nu-ti mai irosi timpul cu persoane care te fac sa simti ca nu esti suficient de buna pentru ele sau ca trebuie sa schimbi ceva la tine.

Intotdeauna o schimbare face bine in viata ta. Aminteste-ti ca fiecare dintre noi avem calendare diferite... iar calendarul vietii tale amoroase va fi intotdeauna calendarul potrivit pentru tine. Cui ii pasa daca prietena ta cea mai buna s-a casatorit la 24 de ani sau o alta prietena s-a logodit la 29 de ani sau ca sora ta a avut primul ei copil la 31 de ani? Aminteste-ti ca indiferent de cum functioneaza viata ta... acesta este destinul tau.

Iata care sunt cele mai importante schimbari pe care trebuie sa le faci in viata ta in 2017:

1. Fii selectiva cu oamenii in fata carora iti deschizi inima. Asigura-te ca merita iubirea ta si ca nu te vor face sa suferi.

2. Fii blanda cu oamenii din jurul tau. Aminteste-ti ca fiecare inima este conectata la sufletul unei persoane. Nu o rani.

3. Tine minte un singur lucru: calendarul vietii tale amoroase va fi intotdeauna calendarul potrivit pentru tine. Ai rabdare, lucrurile frumoase urmeaza sa se intample pentru tine.

Citește și:

4. Intelege ca cineva vrea sa fie cu tine nu pentru ca te vede singura, ci pentru ca te iubeste. Nu este vorba despre egoism, ci despre incredere.

5. Simte-te confortabil cand iti asumi o responsabilitate, cand iti impui punctul de vedere sau cand iti ceri scuze ca te inseli.

6. Nu mai pierde timpul cu oameni care te fac sa simti ca nu esti suficient de buna pentru ei sau ca trebuie sa te schimbi.

7. Aminteste-ti ca este posibil sa fii intr-o relatie sanatoasa si fericita si sa ai inca un sentiment complet de incredere in tine si un sentiment solid de independenta.

8. Intelege ca daca vrei sa simti acea iubire adevarata, trebuie sa fii dispusa sa iti asumi riscuri si, cel mai important, sa fii dispusa sa fii ranita.

9. Daca ai fost ranita, aminteste-ti ca este mult mai bine sa iti lasi inima sa experimenteze acest lucru decat sa stai in rutina ta, in "conditii de siguranta", intr-o camera intunecata si sa nu simti nimic decat tristete.

Citește și:

10. Aminteste-ti ca nu esti obligata sa explici orice parte a vietii tale nimanui, cu exceptia cazului in care iti doresti sa faci asta.

11. Asculta sfatul persoanelor in care ai incredere insa nu uita ca la sfarsitul zilei doar tu stii ce este cel mai bine pentru tine.

foto interior si prima pagina: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.