Setari Cookie-uri

Beneficiile ghimbirului: profita de toate dupa doar o luna de cura

Asiaticii cred ca aceasta radacina poate vindeca orice boala. Si cata dreptate au! Consuma-l zilnic timp de o luna si profita de beneficiile ghimbirului!

Asiaticii, cei mai mari consumatori de ghimbir, cred ca aceasta radacina poate vindeca orice boala. Cei de la dailyhealthpost.com sustin ca daca il mananci in fiecare zi, timp de o luna, vei simti din plin beneficiile ghimbirului asupra sanatatii. Sigur o sa te obisnuiesti si cu gustul lui acrisor-piperat.

Aceasta radacinoasa se afla la loc de cinste in farmaciile chinezeasca si hindusa pentru ca stimuleaza pofta de mancare, ajuta digestia si creste tonusul general. Stiai ca printre beneficiile ghimbirului se numara si efectele sale afrodiziace? Iata doar cateva motive sa consumi zilnic ghimbir, cel putin o luna de aici incolo.

Imbunatateste digestia

Ghimbirul ajuta digestia sa functioneze optim, pentru ca accelereaza descompunerea proteinelor si elibereaza stomacul si intestinele de gaze. Odata ingerat, ghimbirul favorizeaza eliberarea unor enzime importante in procesul de digestie. Acestea contribuie la absorbtia eficienta a nutrientilor din alimentatie.

Citește și:

Combate greata

Ai rau de masina? Poti inlocui pastilele speciale pentru aceasta problema cu ghimbir. Cateva feliute supte sau mestecate inainte sa pleci la drum te feresc de neplaceri.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Nikolay Litov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.