Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care Dumnezeu vrea sa le stii cand viata devine dificila

Fii tare si curajoasa! Nu-ti fie frica. Nu te descuraja pentru ca langa tine este tot timpul cineva, oriunde mergi.

Fii tare si curajoasa! Nu-ti fie frica. Nu te descuraja pentru ca langa tine este tot timpul cineva, oriunde mergi.

Cand viata este dificila Dumnezeu vrea ca tu sa crezi in miracole. El aduce in viata ta miracole mici care sa te faca sa crezi in ceva mai mare, in fericire, in iubire. In fiecare vis al tau care devine realitate, in fiecare surpriza placuta pe care o primesti, in fiecare discutie frumoasa pe care o ai cu o persoana draga, in fiecare om care iti pune zambetul pe buze, in barbatul care te iubeste... El pune un praf de stele, un mic miracol. El este un Dumnezeu al magiei, al fericirii si al sperantei si vrea ca tu sa stii asta.

Iata care sunt cele 7 lucruri pe care Dumnezeu vrea ca tu sa le stii in momentele dificile:

1. El asculta. Asculta rugaciunile tale, temerile, durerea, chiar si tacerea. El asculta ce ii ceri si in timp iti va oferi lucrurile de care spui ca ai nevoie.

Citește și:

2. Te face mai puternica. Cu fiecare rugaciune fara raspuns, cu fiecare dezamagire, cu fiecare obstacol, cu fiecare pierdere... el te face mai puternica. Iti da forta de care ai nevoie pentru a fi puternica pentru altii. Astfel poti fi o mama puternica, o sotie puternica, o fiica puternica sau o prietena puternica... o persoana de care cineva drag are nevoie in momentele dificile.

3. Are un plan mai bun pentru tine. Stie ce este mai bine pentru tine, stie ca nu ai nevoie de lucrurile pe care ti le doresti. Este planifica momentul potrivit pentru viata ta; poate fi vorba despre momentul perfect in dragoste, in cariera sau in oricare alt plan. Exista un calendar al miracolelor si pentru tine.

4. El te va vindeca. Iti va vindeca inima facuta bucati, iti va usura mintea nelinistita si va rezolva misterul gandurilor ale nedumerite. Vrea doar sa ai rabdare pentru ca te va ajuta intotdeauna.

Citește și:

5. Iti va raspunde la intrebari. In timp iti va arata cu dovezi sau chiar schimbari motivul pentru care nu ai primit un loc de munca sau de ce nu a mers relatia cu un barbat. Iti va arata de ce ai pierdut o persoana, de ce ti-a fost franta inima sau de ce te-a testat atat de mult. Va face lucrurile mai clare pentru tine... si, in acel moment, ii vei multumi pentru asta.

6. Vrea ca tu sa ai incredere in el. Vrea ca tu sa lasi lucrurile mari (lucrurile incontrolabile) in puterea lui. Vrea sa te intorci la el atunci cand crezi ca nu mai ai pe nimeni si vrea sa ai incredere in el ca iti va oferi ceva minunat atunci cand crezi ca ai pierdut totul. El te va salva intotdeauna inainte de a cadea.

7.Vrea sa stii ca nu esti niciodata singura. El este mereu acolo cu tine. Cand esti speriata sau confuza, el este acolo. Cand ti-e frica de intuneric, el este acolo. Cand plangi noaptea si crezi ca nimeni nu te aude, el este acolo. Cand renunti la persoana draga si simti ca viata ta se sfarseste, el este acolo. Indiferent de locul in care esti, el este mereu cu tine... si vrea ca tu sa intelegi ca el este de ajuns.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.