Setari Cookie-uri

Ce este, de fapt, papaya, fructul misterios din supermarketuri

Tot ce trebuie sa stii despre papaya, unul dintre cele mai bune fructe exotice.

Nu este consumat foarte des in Romania si nici nu este apreciat la adevarata sa valoare. Vorbim despre papaia, un fruct extrem de gustos si sanatos, datorita cantitatii foarte mari de nutrienti pe care acesta ii contine. Afla ce poate face acesta pentru sanatatea ta citind in articolul de mai jos.

Acesta are ca tara de origine Mexicul si a fost raspandit in perioada coloniilor in intreaga lume. Cuceritorii au luat semintele fructului si au gasit alte zone in care acesta poate creste fara probleme. Initial acesta a fost consumat ca o delicatesa si nu era accesibil oricui, insa odata cu trecerea timpului papaia a devenit mai comuna si se putea gasi in marile piete ale lumii. In momentul de fata, acest fruct poate fi cumparat in Romania din hypermarketuri la preturi cuprinse intre 14 si 16 lei.

In urma unor analize mai detaliate, specialistii din domeniu au descoperit ca papaia poate fi extraordinar de benefica pentru sanatate, fiind in prezent recomandata de majoritatea nutritionistilor pentru diete.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: Nitchakul Sangphet, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.