Setari Cookie-uri

De ce nu se despart oamenii de cei pe care nu ii mai iubesc

De ce nu se despart oamenii de cei pe care nu ii mai iubesc? Pentru ca s-au obisnuit sa traiasca impreuna si pentru ca le este greu sa accepte infrangerea.

Tanjesti dupa o poveste de dragoste adevarata, insa ai tendinta sa observi viata altor cupluri si iti pui foarte multe intrebari? Deseori, unele persoane nu fac alegerile cele mai bune in viata si ajung sa isi traiasca viata alaturi de cei care nu le mai aduc fericire si implinire. Daca te intrebi de ce nu se despart oamenii de cei pe care nu ii mai iubesc, afla ca motivele variaza, insa cateva declaratii emotionante te vor ajuta sa intelegi mai bine cum functioneaza dragostea si relatiile, scrie elitedaily.com.

Sa te desparti de persoana iubita dupa foarte multi ani de relatie nu este deloc usor, chiar daca intre voi nu mai exista sentimente. De ce nu se despart oamenii de cei pe care nu ii mai iubesc? Pentru ca s-au obisnuit sa traiasca impreuna, pentru ca le este greu sa accepte infrangerea, pentru ca nu stiu cum sa ia decizia finala sau pentru ca au o perioada confuza si considera ca totul se va rezolva de la sine intr-o zi.

Citește și:

Daca stai sa te gandesti, pentru nimeni nu este usor sa renunte la persoana alaturi de care a petrecut foarte multi ani din viata sa. Daca vrei sa afli de ce nu se despart oamenii de cei pe care nu ii mai iubesc, iata cateva declaratii emotionante care te vor ajuta sa intelegi cum functioneaza totul.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: JPagetRFPhotos, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.