Setari Cookie-uri

La ce varsta este bine sa te casatoresti, potrivit zodiei in care te-ai nascut

La ce varsta este bine sa te casatoresti? Potrivit zodiei in care te-ai nascut, se poate vorbi despre o perioada propice pentru a face pasul cel mare.

Nu exista o “varsta potrivita” pentru a face pasul cel mare, totul depinde de la o persoana la alta, de experienta de viata sau dorintele proprii, insa, daca crezi ca trebuie sa te mariti inainte sa implinesti 30 sau 40 de ani, astrele iti vin in ajutor si iti spun la ce varsta este bine sa te casatoresti, potrivit zodiei in care te-ai nascut, scrie bustle.com.

La ce varsta este bine sa te casatoresti? Potrivit zodiei in care te-ai nascut, se poate vorbi despre o perioada propice pentru a face pasul cel mare, insa trebuie sa tii cont si de alte aspecte, cum ar fi viata profesionala, situatia financiara, experienta de viata, obiectivele personale sau asteptarile pe care le ai de la partenerul de cuplu.

La ce varsta este bine sa te casatoresti, potrivit zodiei in care te-ai nascut

Berbec

Ai tendinta sa te grabesti cand trebuie sa iei decizii importante in viata si, de cele mai multe ori, se intampla sa fii dezamagita in dragoste. Astrele te sfatuiesc sa te opresti din cautari si sa fii mai atenta la persoanele cu care interactionezi, pentru ca este posibil ca dragostea adevarata sa fie foarte aproape de tine. Casatoria poate sa apara oricand in viata ta, trebuie doar sa te lasi purtata de val.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: IVASHstudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.