Setari Cookie-uri

5 Lucruri de care femeile au nevoie intr-o relatie

Lucruri necesare si importante pe care femeile le vor intr-o relatie sentimentala.

Femeile sunt uneori puternice, alteori sensibile, uneori independente, alteori dependente de o persoana, uneori sincere, alteori intimidante, uneori increzatoare, alteori emotive, uneori ambitioase, alteori copilaroase... Da, este foarte dificil sa stii ce isi doreste o femeie de la partenerul de cuplu. Insa exista cateva lucruri pe care toate femeile si le doresc intr-o relatie sentimentala.

1. Ele vor sa fie provocate

Femeile au nevoie de un barbat cu care sa concureze si care este suficient de sigur pe propria persoana, gratios in victorii si matur in infrangeri.

2. Au nevoie de incredere

Femeile isi doresc ca ce iti spun sa ramana secret. Ele trebuie sa fie capabile sa fie vulnerabile, sa lase garda jos atunci cand sunt sunt un barbat. De aceea au nevoie de o persoana in care sa aiba incredere deplina.

3. Au nevoie de respect

Citește și:

Femeile au nevoie ca partenerul lor sa le respecte deciziile si sa fie lasate libere. Au nevoie de spatiul lor si vor ca limitele impuse de ele sa fie respectate.

4. Au nevoie sa rada

Femeile au nevoie de un barbat care sa le faca sa rada, sa le ajute sa se relaxeze cand sunt stresate si nervoase. Ele au nevoie de un barbat care sa puna zambet pe fata lor chiar si in cele mai dificile momente.

5. Au nevoie de sinceritate

Femeile au nevoie de un barbat puternic si suficient de sigur pentru a lua singur deciziile. Un barbat care sa fie sincer, sa ii accepte greselile fara sa fie un ticalos cu privire la asta.

foto interior si prima pagina: MNStudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.