Setari Cookie-uri

Aceste 5 alimente devin otrava daca le reincalzesti

Mare atentie la ele! Ne afecteaza stomacul, intestinele si inima!

Multi dintre noi obisnuiesc sa-si pregateasca din timp masa de pranz sau cina si, fara sa-si dea seama, incalzesc mancarea mai mult de trei ori! Dar, nu toate produsele sunt inofensive pentru consum dupa reincalzire. Exista o parte a produselor alimentare, care au o structura moleculara speciala, iar dupa reincalzire se transforma in otrava adevarata!

Din pacate, putini oameni sunt constienti de acest fapt. Da, unele produse la a doua reincalzire doar isi pierd valoarea lor nutritiva, dar aceste cinci produse devin otrava!

1. Sfecla

Continutul de nitrati este benefic pentru organismul nostru, dar niciodata sa nu incalziti sfecla de doua sau mai multe ori, daca vreti sa va mentineti sanatatea.

2. Cartofii

Amidonul continut in cartofi este benefic pentru sanatate, dar cand sunt incalziti de cateva ori, acesta isi pierde proprietatile nutritive si medicinale si se transforma in otrava, care poate dauna organismului.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: Timolina, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.