Setari Cookie-uri

Tratament pentru unghii exfoliate. Pentru o manichiura de invidiat

Unghiile tale se rup usor? Ca sa ai o manichiura de invidiat, schimba putin ritualul de ingrijire si aplica un tratament pentru unghii exfoliate.

Unghiile tale se rup usor? Ca sa ai o manichiura de invidiat, incearca sa faci unele modificari in ingrijirea lor si sa aplici un tratament pentru unghii exfoliate. Ar fi bine sa nu-ti mai tai colturile si sa folosesti o pila de carton.

In general, unghiile casante nu indica o problema de sanatate grava, ci unele greseli de ingrijire. Cand iti faci manichiura si pedichiura, foloseste o pila din carton, pentru ca cea din metal accentueaza despicarea straturilor unghiei. Evita sa folosesti unghiera, pentru ca si ea pune presiune pe unghie.

In afara de cateva mici trucuri de ingriire, aplica un tratament pentru unghii exfoliate, pentru ca rezultatul sa fie unul rapid. Pe beautyremedies.net am gasit cateva solutii simple, pe care sa le pui in aplicare chiar de azi.

Inainte de toate, este vital si pentru sanatatea unghiilor sa fii atenta la ce mananci. Daca vrei sa ai unghii rezistente, asigura-te ca meniul tau contine vitamina B8 (biotina), pe care o gasesti in lapte, morcovi, galbenus de ou si banane. De asemenea, mananca alimente bogate in calciu, magneziu si fier, pentru ca unghiile se pot exfolia si din cauza carentelor nutritionale.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.