Setari Cookie-uri

7 Mici fapte cu care barbatii topesc inimile femeilor

Aceste lucruri pe care le fac barbatii le ajuta pe femei sa se simta apreciate si iubite.

Multe femei cred ca barbatii cavaleri exista numai in carti sau in filme. Noi stim ca acest lucru nu este adevarat... inca mai exista barbati atenti cu femeile.

Noi nu avem nicio indoiala ca in zilele noastre exista printre noi barbati adevarati care prin faptele lor fac ca inimile femeilor sa bata mai repede. Iata 7 gesturi de zi cu zi care transforma un barbat intr-un Fat-Frumos.

1. Barbatii adevarat deschid usa pentru partenerele lor

Un barbat care nu este prea lenes pentru a deschide usa la restaurante/baruri. Este foarte important ca femeia sa se simta in siguranta si confortabil.

2. Cand ii ofera ultima portie de placinta/ mancare

Toata lumea stie ca drumul spre inima unei persoane trece prin stomac. Da, suna banal, insa acesta este adevarul. Daca un barbat pastreaza ultima muscatura din mancarea lui pentru o femeie, inseamna ca ii pasa de ea si o iubeste sincer.

Citește și:

3. Petrece mult timp cu familia femeii iubite

In cazul in care un barbat este cu adevarat interesat sa vada fotografii cu tine copil, sa auda povestiri amuzante despre tine si fratii tai sau alege sa isi petreaca timpul cu parintii tai, poti fi sigura ca el este alesul. Aceste gesturi mici sunt un semn ca el tine la tine.

4. Te prezinta tuturor

Un barbat adevarat stie cat de important este sa prezinte oamenilor pe care ii intalneste femeia pe care o tine de mana. Ii place sa se mandreasca cu ea, sa o scoata in oras, sa o ia la intalnirile pe care le are cu prietenii sau chiar si cu familia lui.

5. Iti ofera cadouri fara niciun motiv

Printii din ziua de astazi nu au nevoie de vreo ocazie speciala pentru a trimite flori sau a face alte cadouri femeilor. Poate ca intr-o zi intamplatoare, cand vine inapoi de la locul de munca, observa un buchet frumos intr-o florarie si isi aminteste de tine - vrea sa te vada zambind.

Citește și:

6. Barbatii adevarati protejeaza femeile cu care sunt

Este unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care barbatii le pot face - sa isi protejeze partenera de cuplu astfel incat femeia sa se simta in siguranta nu doar cand este la bratul lui, ci si cand este singura.

7. Sarutul pe frunte

Daca un barbat saruta tandru o femeie pe frunte inseamna ca el este foarte atasat de ea. Iar femeia, la randul sau, este incredibil de fericita sa simta dragostea si grija lui.

foto interior si prima pagina: Hrecheniuk Oleksii, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.