Setari Cookie-uri

Ce vor femeile de la barbati. Gesturile simple le fac fericite

Pe lista cu ce vor femeile de la barbati se afla si respectul sau aprecierea, asa ca acestia ar trebui sa faca mai multe gesturi frumoase.

Deseori, barbatii au tendinta sa creada ca femeile sunt greu de multumit, insa gesturile simple sunt cele care conteaza cu adevarat. Ce vor femeile de la barbati? Vor sa primeasca atentie, afectiune si dragoste, au nevoie de cineva in care sa aiba incredere si alaturi de care sa se simta in siguranta, scrie buyextenze.com.

Pe lista cu ce vor femeile de la barbati se afla si respectul sau aprecierea, asa ca acestia ar trebui sa faca mai multe gesturi frumoase, sa fie politicosi, amabili si prietenosi. Femeilor nu le plac barbatii care au tendinta sa fie insistenti sau care le apreciaza doar pentru sexualitatea lor.

Ce vor femeile de la barbati

1. Aprecierea este cheia unei relatii fericite

Indiferent cat de puternice sunt femeile, ele au nevoie sa fie apreciate si respectate. Isi doresc pe cineva alaturi de care sa se simta in siguranta, care sa le ofere atentie si care sa faca foarte multe gesturi simple, dar frumoase. Femeile nu sunt greu de multumit, iar barbatii ar putea sa tina cont de cateva reguli care-i va ajuta sa aiba relatia perfecta.

Citește și:

2. Dovezile de iubire sunt importante

Femeile nu se multumesc cu un simplu “te iubesc”, ele au nevoie de dovezi de iubire, iar barbatii ar trebui sa tina cont de acest lucru.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.