Setari Cookie-uri

Chiar ai nevoie de un inel de logodna scump ca sa spui DA?

De cand bunurile materiale echivaleaza dragostea?

Sotul meu are un salariu decent, la fel si eu. Ne luptam luna de luna sa platim facturi, sa punem mancare pe masa si nu ne mai raman foarte multi bani pentru alte lucruri. Dupa doi ani de relatia, am decis ca nu mai putem astepta... asa ca nu am mai asteptat.

Sincer, eu nici macar nu ma gandeam la inelul de logodna. Voiam doar sa ma casatoresc cu cel mai bun prieten al meu. El a facut tot posibilul si a strans suficienti banuti pentru a imi cumpara doua inele asemanatoare. De-asta le tin pe degetul de logodna si imi plac atat de mult.

In timp ce eram sa cumparam inelele, o doamna care lucra acolo a venit sa o ajute pe colega care se ocupa de noi. Ea a spus: "Va vine sa credeti ca sunt barbati care cumpara aceste inele ca inele de logodna? Ce jalnic!"

Mi-am privit imediat sotul... fata lui era schimbata, parea terminat. Deja se simtea rau ca nu isi putea permite un diamant in forma de para care sa ma faca sa il iubesc si mai mult sau sa sclipeasca pe pagina de Facebook. Se simtea deja ca un esec, intrebandu-ma mai tot timpul: "Esti sigura ca vei fi fericita cu astea? Esti sigura este in regula?"

Citește și:

El era suparat gandindu-se ca nu ma poate face destul de fericita si ca poate ca nu vreau sa ma casatoresc cu el pentru ca inelele mele nu costau destul de multi bani si nu erau suficient de sclipitoare.

Vechea eu ar fi facut cu ou si cu otet aceasta femeie noua. Noua eu a spus: "Nu inelul conteaza intr-o relatie, ci iubirea care te face sa cumperi un inel." Am cumparat inelele si am plecat.

Si vreau sa stie toata lumea ca m-as fi casatorit cu acest barbat si daca mi-ar fi oferit o guma pe post de inel sau un inel de plastic cumparat din zona de papusi de la supermarket. Oare de cand am ajuns sa credem ca singura modalitate prin care un barbat poate iubi cu adevarat o femeie este daca ii cumpara un inel de zeci de milioane? Chiar ai nevoie de un inel sclipitor pentru a spune ca iubesti? Bineinteles ca sunt frumoase, ca sentimentul este minunat. Nu veau sa ma interpretati gresit si sa credeti ca sunt invidioasa... dar de cand bunurile materiale echivaleaza dragostea?

Citește și:

Sotului meu i-a fost atat de frica ca il resping doar pentru ca nu si-a permis sa imi cumpere o bijuterie. Ii era teama ca iubirea mea pentru el va disparea. Societatea ne-a facut sa gandim asa si este atat de trist. In cele din urma nu am mai putut astepta, asa ca am fugit si ne-am casatorit doar noi doi. Nu am fost niciodata mai fericita si nu m-am gandit niciodata ca voi face asa ceva. Insa am facut-o. Doar noi doi. Acum sunt casatorita, am un inel de 300 de lei pe deget si langa mine este dragostea vietii mele. Ce mai pot cere de la viata?

sursa material + foto interior si prima pagina: Ariel Desiree McRae, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.