Setari Cookie-uri

Nu te mai scuza! Spune-i direct ceea ce te face fericita

Cand vrei ceva si nu indraznesti sa-i spui lui, te folosesti de scuze inainte de a-ti exprima nevoile? Nu te mai scuza, daca vrei sa fii fericita!

Cand iti ceri drepturile intr-o relatie, cand tu iti doresti ceva si nu indraznesti sa-i spui partenerului de viata, te folosesti de scuze inainte de a-ti exprima nevoile? Nu te mai scuza! Evita acest obicei! Meriti sa fii fericita si pentru asta el va face aproape orice, nu?

Esti o femeie, o persoana cu nevoi si dorinte. Daca nu vrei sa vezi filmul pe care el vrea sa-l vizionati impreuna, este de ajuns sa-i spui. Nu trebuie sa gasesti o scuza buna, nu trebuie sa incepi o cearta si nu, nu trebuie sa te rogi sa te ierte ca nu ai aceeasi dispozitie ca a lui. Nu te mai scuza, ci spune-i in fata ce simti, zice yourtango.com. Te va aprecia si mai mult.

Cum functioneaza o relatie

O femeie frumoasa, desteapta si cu incredere in ea este in masura sa spuna “Nu!” cand nu isi doreste sa faca un lucru. Ne referim aici la toate femeile, pentru nu exista una care sa nu aiba un farmec aparte, care sa nu cucereasca prin idei sclipitoare. Problema noastra, a tuturor, sta in stima de sine, care cedeaza uneori si ne face sa ne vedem in oglinda altfel decat suntem. Si in acele momente avem mustrari de constiinta cand vedem barbatul superb de langa noi, pe care l-am vrea alaturi toata viata. Si pentru asta, suntem in stare sa-i acceptam aproape orice. Iar cand nu putem, ii cerem iertare, nu care cumva sa-l suparam cu ceva, nu? Gresit! Nu te mai scuza intr-o relatie! Te va vedea cu ochi mai buni daca nu o faci.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Kamil Macniak, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.