Setari Cookie-uri

Simplu de pus in practica: 7 obiceiuri ale unei femei fericite

Te intrebi vreodata care sunt cele mai frecvente obiceiuri ale unei femei fericite? Vei fi uimita sa afli ca sunt lucruri simple si usor de aplicat zilnic!

Daca te intrebi care sunt cele mai importante obiceiuri ale unei femei fericite, nu te gandi la lucruri extravagante, pentru ca nu e asa! Cel mai simplu dintre ele este sa ceri ajutor atunci cand ai nevoie. In felul acesta, ai sansa sa te bucuri mai mult de viata!

Joana Amoêdo Leite, editor la Mindbodygreen.com, a constata ca stie cateva – sapte, mai precis – femei implinite, care au familie si prieteni apropiati si care ar putea fi modele de urmat pentru alte femei, mai putin norocoase. Asa ca le-a intrebat, pe fiecare dintre ele, care ar fi cele mai importante obiceiuri ale unei femei fericite. A adunat raspunsurile si a facut o scurta lista. A fost surprinsa sa afle ca fericirea lor venea din lucruri simple, care sunt usor de pus in practica! Iata ce a raspuns fiecare femeie:

7 obiceiuri ale unei femei fericite

1. Stie cum sa ceara ajutor

Citește și:

“Ceea ce a facut o mare diferenta in viata mea este faptul ca am stiut sa profit de ajutorul pe care l-am primit in cresterea copiilor. Am folosit aceasta sansa ca sa fiu o femeie mai multumita si ca sa imi fac timp si pentru lucrurile care imi fac placere”.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: paultarasenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.