Setari Cookie-uri

Modul in care acest barbat si-a cerut prietena in casatorie este MINUNAT

Mai frumos de atat chiar nu se poate. Iti topeste inima.

Jerad Forsyth a decis sa isi ceara iubita (Kat Woodley) in casatorie si a incercat sa gaseasca cel mai dragut mod posibil - cu ajutorul unei pisicute abandonate.

Cuplul s-a intalnit la un blind date in urma cu doi ani si recent a decis sa adopte un animalut de la centrul de adoptii animale. Kat era cea care trebuia sa mearga si sa aleaga pisica.

"Eu am crezut ca Jerad era la munca. Am fost atat de surprinsa... Apoi mi-au pus pisicuta in mana si m-au rugat sa citesc ce scria pe zgarda. Matusa lui Jerad lucreaza la acest centru, asa ca am crezut ca a cumparat ea pentru noi o zgarda cu numele pisicutei."

Kat a citit mesajul - "Te mariti cu mine?" din jurul gatului pisicii. Urmatorul lucru pe care il stie este ca l-a vazut pe Jerad in fata ei, imbracat intr-un costum, cum se punea intr-un genunchi pentru a ii pune marea intrebare.

Citește și:

Momentul extrem de dragut a fost capturat si video, iar clipul postat pe interent a ajuns viral. Pisicuta salvata a fost numita Gandalf si se pare ca se intelege de minune cu fratele ei mai vechi, Shamus.

Mai jos aveti si voi clipul. Dati PLAY si spuneti-ne cum vi se pare momentul :)

foto interior si prima pagina: nycat213, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.