Setari Cookie-uri

Cum stii ca l-ai gasit: barbatul cu care trebuie sa te mariti

Cum iti dai seama care e barbatul cu care trebuie sa te mariti? Sunt cateva semne evidente ca el e cel langa care o sa-ti fie bine!

Chiar daca esti intr-o relatie serioasa si stabila, te temi sa faci pasul catre casatorie, mai ales daca esti genul care sa isi imagineze ca “intotdeauna exista cineva mai bun”. Dar ai grija! Nu-l rata pe barbatul cu care trebuie sa te mariti!

Cum se apropie sfarsitul de an, incepi sa iti faci planuri pentru anul urmator. Si pui in balanta ce ti s-a intamplat pana acum: cariera si relatia. Poate mai ales relatia. Te intrebi cand e momentul sa treci la urmatorul nivel si daca ai gasit barbatul cu care trebuie sa te mariti. Cei de la sofeminine.co.uk au scris si ei despre acest subiect, ca sa-ti fie mai usor sa iti dai seama daca esti cu omul potrivit.

10 semne ca ai gasit barbatul cu care trebuie sa te mariti

1. Strange dupa el

Poate nu ti se pare important, dar este! Nu vrei sa-ti petreci tot restul vietii facand curatenie dupa un tip care lasa dezordine peste tot pe unde trece. Daca te iubeste, o sa-si stranga singur sosetele si o sa spele si vasele! Un tip ordinat e un tip bun de insuratoare!

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Maksim Ladouski, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.