Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase relatii de iubire nu sunt postate pe Facebook

Tineti minte asta: povestile de dragoste se traiesc in viata reala, nu se numara in like-uri si comentarii.

Tot mai multe persoane petrec zeci de ore pe Facebook; tot mai multe persoane isi posteaza intreaga viata pe Facebook. Intr-o relatie, Singur, Este complicat - aceste statutusuri se schimba mai ceva ca lenjeria intima.

Exista doua tipuri de relatii care apar pe Facebook - si ambele sunt rele: In primul rand cuplurile care vorbesc mai mult in comentariile de pe Facebook decat in viata reala.

Astfel de persoane tin cu dintii de relatia lor si fac tot posibilul sa faca publice sentimentele pe care le au pentru persoana de langa ei. Pentru ei nu mai exista confidentialitate. Putem spune ca nu mai exista nici macar viata reala - totul este pe Facebook.

Insa ce trebuie sa retineti de la aceste cupluri: nu sunteti o echipa daca sunteti dispusi sa intrati in ringul de batalie numit Facebook pentru a va rezolva problemele.

Da, stiu ca este dragoste adevarata... dar postarile tale spun ca esti in cautarea unei validari externe a sentimentelor reale. Stii ce ar face niciodata un cuplu adevarat atunci cand ceva nu merge bine? Ar vorbi despre aceasta problema si ar incerca sa gaseasca o solutie fara a se rani reciproc in viitor.

Citește și:

A doua varianta de cupluri care apar pe Facebook - sunt cuplurile cu relatia perfecta. Nu fiti gelosi! Facebook-ul este doar o fatata. Este ca si cum ei incearca sa se convinga ca sunt fericiti. Nu ar trebui ca o relatie sa vorbeasca de la sine?

Sau poate ca este o obsesie nesanatoasa sa iti expuna constant imaginea, mai degraba decat relatia in sine.

Spunea cineva odata: "Cand esti bun la ceva, vei spune tuturor. Cand esti minunat la ceva, toti din jurul tau iti vor spune."

Oamenii observa cand esti intr-o relatie minunata. Ea se reflecta in viata ta, in atat de multe feluri. Vrei sa strigi de fericire de pe varful muntelui, dar cat de ciudat ar fi sa suni fiecare persoana draga zi de zi si sa le reamintesti tuturor cat de mult iti iubesti partenerul?

Cam despre asta sunt postarile Facebook. Pe scurt, relatiile frumoase sunt antiteza cuplurilor de mai sus. Persoanele fericite nu "se promoveaza" pe Facebook si nici nu isi doresc sa prinda trecatori nevinovati in viata lor. Ei isi doresc sa impartaseasca bucuria relatiei lor doar in cuplu, nu cu 400 de straini.

Citește și:

Ei stiu ca exista momente mici care trebuie sa ramana secrete, amintiri care sunt doar ale lor, clipe care se traiesc cel mai bine in doi... Ei stiu ca dragostea pusa pe masa slabeste sinceritatea cand ai un public de care stii... totul se simte ca un spectacol.

Ei nu petrec timpul pe Facebook... ei il petrec unul cu celalalt.

foto interior si prima pagina: solominviktor, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.