Setari Cookie-uri

Cum slabesti cu dieta cu ceai verde si lapte. Pierzi 2 kg pe zi!

Dieta cu ceai verde si lapte este o metoda simpla de a slabi rapid si a-ti pregati corpul pentru vara. Ai grija, insa, sa o tii in weekend sau cand nu esti nevoita sa iesi din casa.

Dieta cu ceai verde si lapte este recomandata mai ales celor care vor sa scape de excesul de apa din organism. Nu ai voie, insa, sa o tii decat cel mult doua zile intr-o luna. In urma acestei cure, vei slabi aproximativ 2 kilograme pe zi, dar este obligatoriu sa discuti cu medicul tau inainte sa o tii.

Daca vrei sa te apuci de dieta cu ceai verde si lapte, ai nevoie de doua linguri de frunze de ceai verde si 1,5 l de lapte degresat.

Cum se prepara ceaiul?

Fierbe laptele si lasa-l sa se raceasca pana la 70 de grade, apoi adauga frunzele de ceai verde. Acopera recipientul in care ai bautura și lasa-l sa stea 20 de minute la infuzat. Strecoara laptele si bea o cana din lichidul obtinut la fiecare doua ore, de-a lungul intregii zile.

Intre timp, ai voie sa bei doar apa. Poate parea o dieta drastica, insa bautura din lapte si ceai verde te va ajuta sa scapi de senzatia de foame.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: YKTR, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.