Setari Cookie-uri

Ghici ce?! Si femeile puternice au sentimente!

Daca ai putut sa crezi in Mos Craciun timp de 8 ani, atunci poti sa crezi in tine timp de 5 secunde, ok?

Femeile puternice sunt mandre, independente si inteligente, iar emotiile nu le dau niciodata de gol. Puterea unei persoane nu tine de capacitatea ei de a se sustine de una singura sau de increderea pe care o are in ea cand cineva incearca sa o doboare... ci despre abilitatea de a isi recunoaste sentimentele... sentimente de iubire si de dragoste, de tristete si de durere... sentimente pe care alte persoane incearca sa le ascunda. Mandria unei femei puternice nu o fac alergica la emotii, ci din contra - o ajuta sa le accepte.

O femeie puternica stie ce simte. Ea poate plange, se poate enerva si poate deveni frustrata. Poate arunca telefonul si isi poate ingropa fata in perna pentru a tipa de durere, se retrage pentru a fi singura, pentru a cauta solutii... ea face ceea ce trebuie pentru ca lucrurile sa iasa bine.

Pentru ca prin toate greutatile ei, lucrul care o face sa fie puternica nu este faptul ca depaseste obstacolele, ci durerea pe care o simte, frustrarea, epuizarea... ea nu ignora nimic si nu pretinde ca nu este acolo, ca sentimentele ei sunt nesimnificative. Nu se ascunde, ci face fata greutatilor.

Citește și:

O femeie puternica stie cat de importante sunt sentimentele ei.

O femeie puternica stie ca sentimentele ei sunt parte din ea, din sufletul ei, asa ca va incerca sa le protejeze si sa actioneze in functie de ce ii spun inima si intuitia. Ea nu actioneaza pentru altii, actioneaza pentru ea. Emotiile ei nu sunt un strigat de ajutor sau o incercare de a fi in centrul atentiei, sunt mrejele ei asupra realitatii. Sunt dovada ca viata poate fi dura, dificila, ca nu exista normalitate si chiar daca ar exista, ar fi plictisitor de terifianta.

O femeie puternica stie sa mearga mai departe. Nu ii pasa de ce crezi. Mergi si spune-i ca emotiile ei sunt dramatice si irationale, spune-i ca sunt exagerate, ca sunt prea mult. Ea nu se va supara. Pentru ca indiferent de criticile pe care le primeste, ea stie ca aceste emotii sunt ale ei si doar ea le simte, nu tu!

Citește și:

Nu va incerca niciodata sa te convinga ca merita sa simta ceea ce simte. Sentimentele ei vin fara aprobare, fara valabilitate, fara permisiunea altor persoane. Nu are nevoie de nimeni pentru a le face fata. Ea stie cand sa fie vulnerabila si cand sa fie puternica. Lasa ca viata sa se intample si reactioneaza cu curajul de acceptare, de recunoastere. O femeie puternica nu cedeaza la emotiile ei, ci le permite sa o ghideze.

foto interior si prima pagina: Yuganov Konstantin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.