Setari Cookie-uri

Viata este facuta pentru a fi traita. Asa ca traieste-o!

Pierzi in viata ani si la moarte cersesti o clipa. (Nicolae Iorga)

Fiindca nu stii ce te-asteapta maine, lupta sa fii fericit astazi.

Viata nu este facuta pentru momente mediocre. Viata nu este facuta ca tu sa stagnezi, sa faci acelasi lucru iar si iar si iar. Viata nu este facuta pentru a pierde timpul dintre fiecare rasarit si fiecare apus de soare.

Viata este facuta pentru a fi traita.

Viata este facuta pentru a sta nopti nedormite si a privi stelele, a bea vin fiert la un foc de tabara alaturi de prieteni. Viata este facuta pentru rasarituri fierbinti si pentru a experimenta cu adevarat magia dragostei.

Viata este facuta pentru excursii, pentru zile de la care nu stii la ce sa te astepti si pentru sentimente cum nu ai mai avut pana acum. Viata este facuta pentru calatorii, pentru a urca munti cand toata lumea din jurul tau iti spune ca nu poti. Viata este facuta pentru acum... pentru acest moment.

Viata este facuta pentru a iubi. Pentru atingerea tandra a unei maini pe care vrei sa o tii in mainile tale pentru tot restul vietii tale. Viata este facuta pentru fluturi in stomac. Viata este facuta pentru a spune "Te iubesc" fara sa iti fie teama ca nu ti se va raspunde inapoi.

Citește și:

Viata este facuta pentru a respira aerul rece, pentru a bea ceai fierbinte si ciocolata calda din cani uriase in nopti de decembrie si pentru a imbratisa cel mai bun prieten. Viata este facuta pentru zilele de martie, pentru vara, pentru razele de soare fara sfarsit si pentru momente pe care sa le retraiesti iar si iar... indiferent de sezon.

Viata este facuta pentru a lucra din greu. Pentru a avea un vis si pentru a trece obstacole, munti pentru a ti-l indeplini. Viata este facuta pentru a face ce iti place si a nu iti cere niciodata scuze pentru asta.

Viata este facuta pentru imbratisari... pentru conversatii lungi cu parintii tai despre ce vrei in viata. Despre ce faci si ce fac. Viata este facuta pentru a cadea la pamant si a te ridica.

Viata este facuta pentru a supravietui. Este facuta pentru tine, pentru mine, pentru noi... pentru inimi zdrobite si pentru iubiri pierdute... si pentru o dragoste adevarata care va sterge toate aceste rani din inima ta. Viata este despre tot ce traiesti, despre tot ce simti, despre tot ce experimentezi. Viata este facuta pentru a rade, pentru a plange, pentru a simti.

Citește și:

Aceasta viata ti-a fost data sa o traiesti. Aceasta viata ti-a fost data sa iubesti. Aceasta viata ti-a fost data pentru a afla ce este bucuria. Aceasta viata ti-a fost data pentru a experimenta puterea unei atingeri, a unui zambet.

Aceasta viata ti-a fost data pentru a o trai. Tu o traiesti?

foto interior si prima pagina: LawSayWhich, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.