Setari Cookie-uri

De citit si de reflectat. Mesajul acestei femei dupa ce zeci de mii de oameni au ras de ea

Nu conteaza cum aratam sau cine suntem... la sfarsitul zilei, toti suntem oameni.

Din fericire exista si oameni buni care i-au trimis nenumarate mesaje de incurajare.

O femeie a fost batjocorita cu cruzime din cauza modului in care arata; o imagine cu ea care contine un mesaj rautacios face acum inconjurul lumii.

Lizzie Velasquez, 27 de ani, a primit mii de mesaje de incurajare de la oameni cu suflet mare in momentul in care a impartasit imaginea cu pricina, in care apare ea ca o femeie asteptand un barbat care nu va aparea niciodata. Femeia a cerut oamenilor sa "raspandeasca dragoste, nu cuvinte pline de ura prin intermediul unui ecran."

Lizzie s-a nascut cu o afectiune rare care o impiedica sa ia in greutate. Ea a declarat ca aceste meme-uri pot rani enorm si ca iti pot lasa un sentiment pe care nu ar vrea sa il traiasca nici cel mai mare dusman al ei, adaugand ca "La sfarsitul zilei suntem toti oameni."

Citește și:

"Am vazut o tona de meme-uri precum acesta peste tot pe Facebook. Scriu acest post nu ca cineva care se considera o victima, ci ca cineva care isi foloseste vocea. Da, este tarziu in noapte cand scriu asta, insa vreau ca acest mesaj sa fie un memento pentru persoanele nevinovate care nu dorm, stau si dau scroll pe Facebook si vad astfel de imagini... aceste persoane simt lucruri pe care nu mi-as dori sa le simta nici macar cel mai mare dusman al meu.

Nu conteaza cum arati, ce dimensiune ai, cat cantaresti sau cine esti... la sfarsitul zilei, toti suntem oameni. Va rog sa tineti minte asta pentru data viitoare cand vedeti o astfel de fotografie. Poate ca in momentul in care vedeti poza vi se pare amuzant, insa persoana din imagine simte total opusul. Raspanditi dragoste si nu cuvinte dureroase prin intermediul unui ecran." - este mesajul complet al lui Lizzie.

Citește și:

foto interior si prima pagina: littlelizziev, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.