Setari Cookie-uri

Singura intrebare care iti va arata ce este cu adevarat important in viata ta

Este genial. Mi s-a facut pielea de gaina.

In fiecare zi auzim ce inseamna succesul pentru alte persoane din jurul nostru: masini scumpe, mancaruri rafinate la restaurante de lux, o casa pe plaja sau o cariera remarcabila.

Am citit sute de povesti si m-am uitat la zeci de interviuri cu si despre oamenii de succes din intreaga lume si singurul lucru pe care l-am realizat este faptul ca ni se arunca in fata lipsa banilor din viata noastra (pe care nu i-am castigat si, cel mai probabil, nu ii vom castiga vreodata).

Potrivit BrightSide, succesul nu este definit de cati bani ai in portofel sau in cont... sau cate case si masini de lux ai. De fapt, fiecare persoana are propria definitie a succesului.

Pentru a iti da seama ce este cu adevarat important in viata ta, trebuie doar sa iti pui aceasta intrebare: "CAND VOI AVEA 100 DE ANI SI MA VOI UITA INAPOI LA VIATA PE CARE AM TRAIT-O, CARE ESTE LUCRUL CARE MA VA FACE SA REALIZEZ CA A MERITAT SA TRAIESC ASA?"

Citește și:

Ai simti ca ai succes daca ai castiga multi bani? Sau ai fi fericit cu viata ta daca ai ajuta mai multi oameni? Poate ca esti fericit cand mergi in vacante, in locuri pe care nu le-ai mai vazut pana acum.

Raspunsul iti va oferi propria definitie a succesului. Noteaz-o! Si pastreaza acest biletel ca un reminder care sa te ajute sa iti amintesti care este drumul pe care vrei sa mergi in viata. Atunci cand stii ce conteaza cel mai mult pentru tine, este mai usor sa eviti gelozia si resentimentele.

Aminteste-ti ca toata lumea are o calatorie unica, iar tu nu trebuie sa fii comparat cu nimeni. Concentreaza-te asupra propriei definitii a fericirii si iti vei umple viata cu lucrurile care sunt importante pentru tine.

foto interior si prima pagina: Khomenko Maryna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.