Setari Cookie-uri

De ce meriti sa fii fericita?

Sunt convinsa ca ti-ai pus de multe ori aceasta intrebare. Ei bine, astazi avem noi raspunsurile pentru tine.

Meriti sa fii fericita pentru ca esti in viata. Nu in sensul clasic, cliseic, ci intr-unul biologic. Ai fost facuta pentru a folosi fericirea ca un instrument care sa te ajute sa evaluezi lumea care te inconjoara. Este in genele tale, in natura ta, in felul in care functionezi de cand esti pe acest pamant. Fericirea se afla in centrul experientei noastre - este aproape de neinteles modul in care negam acest sentiment. Este ca si cum am nega experienta de a manca sau de a dormi... sau chiar de a respira. Suntem fiinte umane, iar fericirea este o parte vitala a supravietuirii noastre.

Meriti sa fii fericita pentru ca durerea nu face bine nimanui. Cu cat suntem mai intristati si suferim, cu atat mai putin ne dezvoltam, ne impingem pe noi insine sa devenim versiuni mai mari si mai bune ale noastre. Atunci cand suntem nefericiti, nimic nu este cum trebuie in viata noastra. Insa cand suntem fericiti, parca inflorim. Zambim. Totul este posibil. Avem puterea de a ii ajuta chiar si pe cei care sufera, care nu isi pot accepta destinul.

Citește și:

Meriti sa fii fericita pentru ca nu depinzi de trecuul tau. Nu esti legata de alegerile pe care le-ai facut cand nu stiai foarte bine care este drumul tau. Meriti sa fii fericita pentru ca trecutul nu mai poate fi schimbat, insa viitorul poate. Sunt mii de drumuri pe care poti merge. Meriti sa fii fericita pentru ca sunt oameni care au facut mai multe greseli decat tine... si au mers mai departe.

Meriti sa fii fericita pentru ca nu exista niciun motiv pentru care sa nu fii fericita. Cu cat te ascunzi mai mult, cu atat vei deveni mai trista, mai singura, mai inchisa in tine. Meriti sa fii inconjurata de oameni care te iubesc, care te ajuta sa cresti, care lupta pentru tine si te conving sa fii puternica. Meriti sa fii tu, sa fii cu zambetul pe buze tot timpul. Meriti sa fii un vis devenit realitate.

Meriti sa fii fericita pentru ca vocea din capul tau care iti spune ca nu meriti asta este doar frica. Si frica nu are un concept al adevarului. Este timpul sa lasi de la tine, sa iti ierti greselile, sa iti accepti defectele, sa lasi bagajele la usa si sa incerci sa devii tu - o versiune mai buna, mai fericita, pe care pana acum ti-a fost frica sa o cunosti si sa o descoperi. Meriti sa fii fericita pentru ca oamenii fericiti au o viata minunata - si ce altceva mai poti cere pe acest pamant?

Citește și:

foto interior si prima pagina: Markevich Maria, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.