Setari Cookie-uri

Singurul cadou pe care mi-l doresc de Craciun: un an de fericire.

Mosule, in acest an nu mai vreau haine, bijuterii si posete. Am o alta lista mult mai importanta pentru tine.

An de an imi faceam o lista cu lucrurile pe care mi le doream de la Mos Craciun. Este un obicei pe care l-am respectat inca de cand am invatat sa scriu. Insa de data aceasta am pregatit o alta lista pentru Mosu'. Este una speciala, cum nu am mai facut pana acum.

Am impresia ca pe masura ce inaintam in varsta, in viata noastra apar alte prioritati.. iar bunurile materiale nu mai sunt chiar necesare. Nu am nevoie de un cadou impachetat pentru a fi fericita.

Am nevoie doar de iubire. Am nevoie de o fericire fara sfarsit. Cea mai dificila parte este faptul ca acest cadou pe care mi-l doresc eu nu poate veni impachetat intr-o cutie perfect impachetata. Nimeni nu il poate cumpara pentru mine.

In acest an imi doresc bucurie in ciuda instabilitatii financiare, in ciuda problemelor, in ciuda tuturor dificultatilor... Imi doresc sa o perioada cu mici momente frumoase, care sa imi puna zambetul pe buze.

Citește și:

De la acest Mos Craciun imi doresc sa simt fiecare secunda din fiecare zi. Si nu doar de sarbatori, ci tot timpul. Lista mea include "doar atat". Oamenii ma stiu, ei stiu cum sa imi puna zambetul pe buze, ei stiu cum sa ma faca sa zambesc. Ei stiu ca pentru mine sunt mai importante momentele si nu lucrurile. Pentru ca tot ce imi doresc de Craciun este fericire!

As putea cere o multime de lucruri in acest an; as putea cere dragoste, haine noi, un telefon nou sau un card cadou. As putea cere bani, ciocolata mea preferata... insa inima mea nu isi doreste asa ceva.

Toate aceste lucruri sunt frumoase, insa nu imi aduc adevarata bucurie. Asa ca... de la Mos Craciun imi doresc ca toate cadourile sa fie impachetate in bucurie, fiecare moment sa fie plin de zambete, si fiecare moment greu sa fie lasat in spate.

foto interior si prima pagina: Mallmo, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.