Setari Cookie-uri

Cum se joaca barbatii cu mintea femeilor. Invata sa fii atenta la semne!

In cazul in care vrei sa stii cum se joaca barbatii cu mintea femeilor, este bine sa inveti sa fii atenta la semne.

Ti s-a intamplat sa intalnesti un barbat asa cum iti doresti, sa te indragostesti, dar sa fii dezamagita de modul in care se comporta cu tine? Unii barbatii sunt narcisisti si nu fac altceva decat sa trateze fiecare situatie ca pe o joaca. In cazul in care vrei sa stii cum se joaca barbatii cu mintea femeilor, este bine sa inveti sa fii atenta la semne, scrie yourtango.com.

Odata ce ai reusit sa descoperi cum se joaca barbatii cu mintea femeilor, este bine sa nu te complici si sa nu iti pierzi timpul cu cineva care te va face sa suferi. Un barbat narcisist se va gandi doar la el, asa ca este posibil ca toate eforturile tale de a-l face sa te iubeasca sa dea gres.

Cum se joaca barbatii cu mintea femeilor

1. Considera ca totul se invarte doar in jurul lor

Te intrebi cum se joaca barbatii cu mintea femeilor? Ei bine, narcisistii considera ca totul se invarte doar in jurul lor. Mai exact, nu sunt foarte deschisi cand trebuie sa isi faca planuri de vacanta sau cand trebuie sa ia decizii de viitor. Considera ca viata lor profesionala este mult mai importanta si nu vor accepta sa fie intr-o relatie in care partenera ii forteaza sa faca ceva ce nu este in avantajul lor. Mai mult decat atat, ei te pot convinge, folosind argumente foarte bune, ca deciziile pe care le iau sunt cele mai bune. Vor sa detina controlul in orice situatie, au nevoie sa primeasca constant complimente si au pretentii destul de mari.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: StockLite, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.