Setari Cookie-uri

Ceaiul de ghimbir: Cum trebuie preparat?

Ceaiul de ghimbir este o excelenta sursa de vitamine din grupul B, dar si vitamina C si A si de minerale: magneziu, potasiu, cupru, mangan si o cale prin care iti poti asigura o parte importanta din antioxidantii necesari combaterii efectelor radicalilor liberi.

Ceaiul de ghimbir actioneaza eficient asupra depozitelor de grasime. Consumat cu regularitate, accelereaza metabolismul si topeste celulele adipoase. Ceaiului de ghimbir calmeaza durerile de cap prin efectul unor principii cu efect antiinflamator din ghimbir. Oamenii de stiinta sustin ca ceaiul de ghimbir scade riscul de cancer de colon si ovarian si slabeste rezistenta celulelor canceroase la tratamentele specifice, in special la chimioterapie.

Ceaiul de ghimbir este un tonic general pentru organism, imbunatateste circulatia sangelui si previne aparitia bolilor cardiace, iar peste toate acestea se adauga si recunoscuta capacitate a ghimbirului de a combate senzatia de greata, inclusiv a greturilor din timpul sarcinii.

Spala bine o radacina proaspata de ghimbir. Da radacina prin razatoarea cu gauri mari.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.