Setari Cookie-uri

19 adevaruri despre viata pe care sa nu le uiti niciodata

Pe masura ce anii trec, incepi sa realizezi ce este important cu adevarat si in mod sigur poti sa gasesti cateva adevaruri despre viata care sa te inspire.

Indiferent ce ai realizat pana in prezent, vine un moment in care iti rezervi cateva minute de liniste si te gandesti la tot ceea ce ai facut de-a lungul anilor. Te gandesti la oportunitatile pe care le-ai avut, la momentele pe care le-ai petrecut alaturi de cei dragi si la lucrurile pe care ai fi putut sa le schimbi.

In momentul in care privesti in trecut, descoperi ca ai capatat mai multa intelepciune odata cu trecerea timpului, dar in mod sigur sunt cateva adevaruri despre viata pe care ai fi vrut sa le stii in tinerete.

Ai fi salvat mai mult timp, mai multa energie si ai fi scapat de foarte multe griji daca ai fi stiut aceste adevaruri despre viata.

19 adevaruri despre viata care te ajuta sa fii fericita

1. Trebuie sa fii o prioritate pentru tine

Daca tu consideri ca bunastarea ta are prioritate, atunci toti cei din jurul tau vor beneficia de mai multe lucruri frumoase din partea ta. Sa inveti sa te pui pe primul loc nu este o dovada de egoism, ci este o necesitate. Este ceea ce te ajuta sa mergi mai departe si sa nu te lasi pusa la pamant de fiecare data cand ceva nu merge bine.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Alena Ozerova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.