Setari Cookie-uri

De ce senzatia de bine te face mai frumoasa. Legatura trup - minte - suflet

Senzatia de bine te face mai frumoasa, iar entuziasmul te ajuta sa ai o viata completa si ordonata. Este bine sa iti antrenezi trupul, mintea si sufletul!

Senzatia de bine te face mai frumoasa, iar entuziasmul te ajuta sa ai o viata completa si ordonata. Este bine sa iti antrenezi trupul, mintea si sufletul!

Senzatia de bine te face mai frumoasa, iar entuziasmul te ajuta sa ai o viata completa si ordonata. Indiferent ce alegi sa faci, este bine sa pui accent pe starea de bine, sa iti pui sanatatea psihica pe primul loc si sa iti antrenezi intreg corpul, scrie mindbodygreen.com.

De ce senzatia de bine te face mai frumoasa

1. Este important sa iti antrenezi mintea

Sa alergi pe banda sau sa ridici greutati te ajuta sa ai o stare mai buna, dar nu este suficient daca vrei sa fii cu adevarat fericita. Ai nevoie de inspiratie si motivatie, iar mintea este o unealta importanta. Este important sa lucrezi cu un instructor de fitness si sa iti folosesti la maximum potentialul. Inscrie-te la cursuri de dans, grupuri de fitness sau mergi constant la sala, insa trebuie sa faci totul sub indrumarea unui specialist. Acesta te va ajuta sa iti pastrezi concentrarea si te va motiva sa iti depasesti limitele.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Yuriy Seleznev, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.