Setari Cookie-uri

Pandora prezinta pietrele colorate pentru luna de nastere

Cu noile bijuterii cu pietrele lunilor de nastere, femeile isi pot exprima unicitatea si stilul in noi moduri.

comunicat de presa:

Fiecare luna a anului are piatra si culoarea reprezentative. Pornind de la acest concept, PANDORA creeaza vibranta Serie Pietre Colorate, cu fatete florale. Timpul capata, astfel, nuante extraordinare. Cu noile bijuterii cu pietrele lunilor de nastere, femeile isi pot exprima unicitatea si stilul in noi moduri.

Rosu aprins. Bijuteriile stralucesc prin culorea rosu bogat a lunii ianuarie. Simbolizând pasiune, iubire si forta, aceasta nuanta va adauga o nota colorata puternica tinutelor monocrome sau va deveni un punct de contrast hiper-saturat pentru trendurile de sezon. Iar pentru ocaziile romantice, culoarea dragostei aduce imediat un aer glam.

Nuante violet. Luna februarie e a culorii violet. De la nuante pastelate la ametist sclipitor si mov inchis, aceste culori regale simbolizeaza imaginatie, creativitate si credinta si se potrivesc perfect cu noul trend de bijuterii colorate.

Citește și:

Albastru acvatic. Pentru martie, nuantele deschise de albastru sunt conectate simbolurilor de loialitate, spiritualitate si infinit. Accentele lor luminoase sunt minunate pentru a fi combinate cu alte accesorii in culori pastelate, pentru un look bazat pe bijuterii in nuante diferite ale aceleiasi culori sau, dimpotriva, pentru a le potrivi cu bijuterii in culori contrastante.

Verde frunzos. August este colorat in verde, de la nuanta ierbii proaspat taiate la masliniu inchis. Semnificând noi inceputuri, progres si prosperitate, aceste bijuterii iti vor reimprospata garderoba cu pigmentii lor invioratori.

Albastru de safir. Nuante albastrii intunecate, ca de cerneala, decoreaza luna septembrie cu farmecul lor misterios, simbolizând convingere, pace si incredere. O alternativa clasica la negru si un decor indraznet pentru accente colorate si metalice.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    16 Ianuarie 2017
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.