Setari Cookie-uri

10 lucruri pentru care femeile se simt vinovate, desi nu e cazul

Pe lista cu lucruri pentru care femeile se simt vinovate, desi nu e cazul, se numara aspectul fizic sau modul in care se imbraca.

De multe ori, in viata, sunt situatii carora nu ar trebui sa le acordam prea multa atentie. Potrivit bustle.com, sunt cateva lucruri pentru care femeile se simt vinovate, desi nu ar trebui. Totul se intampla din cauza ca sunt judecate gresit sau din simplul motiv ca acorda prea multa atentie parerilor pe care le au barbatii sau alte persoane despre ele.

Pe lista cu lucruri pentru care femeile se simt vinovate, desi nu e cazul, se numara imperfectiunile din aspectul fizic, modul in care se imbraca sau machiajul pe care il poarta. Insa toate acestea nu ar trebui sa ne creeze o stare proasta si nici sa ne scada increderea in sine!

Lucruri pentru care femeile se simt vinovate, desi nu e cazul

1. Sunt situatii in care femeile se simt vinovate pentru simplul motiv ca vorbesc prea mult sau ca isi exprima deschis sentimentele.

2. De regula, multe persoane sunt de parere ca femeile nu ar trebui sa intrerupa un barbat in momentul in care acesta vorbeste sau tine un discurs, insa femeile nu ar trebui sa se simta vinovate atunci cand vor sa intervina intr-o discutie.

Citește și:

3. Unele femei se simt fortate de imprejurari sa arate bine si sa prezinte o atitudine-sablon, foarte sobra, iar multe dintre ele se simt vinovate atunci cand dau gres.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: LaVika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.