Setari Cookie-uri

Foto: Petrisor Tanase recomanda 5 delicii culinare cu branzeturi

Napolact si maestrul bucatar Petrisor Tanase iti propun cateva combinatii inedite, retete gustoase si sanatoase realizate cu delicatesele traditionale romanesti de la Taga.

Piept de curcan gratinat Alpina
Ingrediente necesare pentru o portie:

• Piept de curcan – 100 g
• Ulei – 10 ml
• Sunca de pasare – 15 g
• Castraveti acri – 15 g
• Branza Alpina – 20 g
• Suc de tomate – 30 ml
• Sare – 2 g
• Piper – 1g
Mod de preparare:
Pieptul de curcan se portioneaza in felii, apoi se condimenteaza si se rumeneste in ulei pe ambele parti. Se pune intr-o tava, se adauga peste el sunca, castravetele taiat felii apoi branza si se introduce la cuptor la o temperatura de 225° C pana se rumeneste. Se serveste cu putin sos de tomate.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.