Aceasta reteta de drob este potrivita pentru cei care aleg alimentatia vegetariana. Poate fi consumat si in post, daca se renunta la ouale din reteta.
Reteta oferita de Selgros
Ingrediente:
- 2 morcovi mari
- 3 cepe mijlocii
- 1 pastarnac fiert (taiat cuburi)
- 2 dovlecei
- 1 ardei gras rosu
- 1/2 ardei gras galben
- 100 g mazare congelata
- 100 g fasole verde congelata
- 1 punga mica de soia (texturata sau granule)
- 2 legaturi de marar
- 2 legaturi de patrunjel
- cate 1 legatura de loboda, leurda, stevie
- 10 oua de prepelita fierte (tari)
- sare
- piper
- ulei de masline
Mod de preparare:
Puneti granulele de soia intr-un vas cu apa calda si un praf de sare, pana se inmoaie. Radeti morcovul pe partea mare a razatoarei, taiati ceapa marunt, ardeiul gras in cubulete, iar dovleceii in cuburi moderate ca marime. Taiati verdeata, nu foarte marunt. Trageti ceapa, ardeiul gras si morcovul la tigaie, timp de 5 minute, in 2 linguri de ulei. Cand au inceput sa se patrunda, adaugati dovlecelul, fara sa il caliti.
Dati deoparte amestecul si lasati-l la racit. Dupa ce s-a racit, omogenizati cu soia, mazarea, pastarnacul pregatit in prealabil, fasolea si verdeata. Tapetati forma dorita folosind hartie de copt, turnati amestecul obtinut in care incorporati ouale de prepelita fierte, ungeti la suprafata cu un ou batut si introduceti tava in cuptorul incalzit in prealabil la 170°C . Cand este rumen-auriu, este gata. O salata de baby spanac cu capsuni si dressing de lime este ideala pentru a insoti acest drob delicios.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Radio ZU este cel mai ascultat post de radio privat din România
- Carmen Brumă,sfaturi pentru menținerea siluetei în post.Ce greșeli putem evita pentru prevenirea acumulării kilogramelor în plus
- Momente speciale în familia Laurei Giurcanu! De la America Express, direct la nuntă!