Setari Cookie-uri

Revolutia smoothie-urilor verzi

Revolutia smoothie-urilor verzi: Saltul radical catre sanatatea naturala: 200 de retete ale autoarei cartii Verde pentru Viata.

Produs publicat in 2014 la Adevar divin si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Victoria Boutenko
Pret: 22,00 lei

Prezentare

Revolutia smoothie-urilor verzi: Saltul radical catre sanatatea naturala: 200 de retete ale autoarei cartii Verde pentru Viata.

Pionier al alimentatiei bazate pe cruditati, Victoria Boutenko te scuteste de povara de a-ti manca verdeturile cu ajutorul acestei solutii simple si eficiente in tabloul luptei permanente pentru o nutritie adecvata.

Din cauza consumului de alimente procesate si de tipul fast-food, al excesului de munca, a meselor luate sub stresul grabei, foarte putini oameni, in conditiile acestei curse permanente care este viata noastra, reusesc sa aiba o alimentatie cat de cat echilibrata. Chiar daca nu suntem in mod evident bolnavi, putem sa suferim din cauza lipsei de concentrare, a insomniei, a asteniei sau a unei game de simptome provocate de deficienta nutritionala. Revolutia smoothie-urilor vizeaza tocmai aceasta epidemie insidioasa, refacand echilibrul alimentatiei scapate de sub control.

Citește și:

Raspunsul lui Boutenko este smoothie-ul, care te face sa salivezi si este plin de factori nutritivi. Necesitand un timp redus de preparare, smoothie-ul reprezinta modul simplu de introducere a indelung neglijatelor fructe, legume si verdeturi in alimentatia noastra. Continand 200 de retete, Revolutia smoothie-urilor verzi iti ofera simplitate, o varietate suficient de mare ca sa-ti faci fericite papilele gustative si ingredientele alimentelor crude care ne asigura nutritia de care organismul nostru are nevoie si dupa care tanjeste.

Foto prima pagina: smoothie verde, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.